2777
2789

سلام من پونزدهم‌موعدم بود ک نشدم دیروز بی بی زدم منفی شد ولی فعلا پری نشدم بنظرتون کی بزنم بی بی چک دوم رو؟؟صبر کنم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسی اون ماهم ۱۸روز تاخیر داشتم بعد پری اومد.۱۴ماهه ک اقدامم

تنبلی نداری؟مطمئنی؟کیستی چیزی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بنظرت امیدی هست دوسم؟؟

اینجا من دیدم کسانی که ۱ ماه بعد تاخیر بی بی زدن مثبت شده...تو باردار شدن هر چیزی امکان داره...یکی گفت ۳ ماهه بوده ولی بی بی و آز نشون نداده..سونو کرده فهمیده..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عقب افتادن پري همش از استرسو نگرانيه

اگر باردار باشين يني لقاح دير انجام شده

شما استرسو بزار كنار يا پري ميشي يا باردار

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

هی بی بی نزار 

‌. یک هفته بعد از عقب افتادن بزار . بدبختی ماها ک تو اقدامیم همش فک میکنیم حامله ایم . سر درد میکنیم میگیم لابد حامله ای . دلدرد میکنیم میگیم لابد حامله ایم . زیاد میخوریم حامله ایم . کم میخوریم حامله ایم . زیاد میخابیم حامله ایم . کم میخابیم حامله ایم . انشالله که یه روز واقعی حامله باشیم 😣😣😣

پس اونایی ک اینجا چندروز موند ب پری میزنن مثبت میشه چطورین؟؟

اونا لقاحشوم زود تشکیل میشه..بعضیا تخمک گذادی نامرتب دارن..که حتی ممکنه چند روز قبل پریود رابطه داشته باشن و باردار هم بشن...شماهم که نامرتبی...چک کن شاید باز کیست داری

پس اونایی ک اینجا چندروز موند ب پری میزنن مثبت میشه چطورین؟؟

لقاحشون زود انجام شده

١٤ ررز بعداز لقاح بيبي مثبت ميشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️