2777
2789
عنوان

کدوم بانک واسه سپرده گذاری خوبه؟

6032 بازدید | 35 پست

مقداری پول دارم که واسهخرید خونه جمع کردیم.کجا بزرام که سود خوبی بهش تعلق بگیره؟ با توجه به شرایطی که برای بعضی از بانکها پیش اومده، اسم هر بانکی بیاد ترس برم میاره   

میخوام هم جای مطمینی باشه هم سود خوبی بده . هم هر وقت بخوام پولم رو بهم بده.

مرسی دوست گلیها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان

آیا تا به امرووووز پیش اومده بانکی (موسسه نه ها بانک ) که عضو شتابه و زیر نظر بانک مرکزی ورشکست شه؟

تا حالا پیش نیومده نگران نباشید همه اینایی که جمع  میکنن پول مردمو میخورن موسسه مالی اعتبارین

بانکا مطمئنن نگران نباشید

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
استارتر جان آیا تا به امرووووز پیش اومده بانکی (موسسه نه ها بانک ) که عضو شتابه و زیر نظر بانک مرکز ...

دوست من كارمند صادرات هست ميگه اوضاعمون خوب نيست،قوامين هم مثل اينكه اعتمادي بهش نيست

1 ماه تقریبا دقیقا شنبه قرار بود سودا بیاد پایین من پنج شنبه 2روز قبلش رفتم حسابمو جابجا کردم

همین دیگه. همه سودها اومده پایین.

سوالم اینه که این دوتا بانک بر چه اساسی سودشون اینجور هست

الان اگه حساب باز كنيم چطور ؟  بنظرت كجا بهتره ؟

من خیلی جاها تحقیق کردم، آینده، شهر،اقتصاد نوین، پارسیان و... در نهایت گذاشتم گردشگری بپرسید ببینید الانم اگه همین درصدو میده به نظر من خوبه

البته بالای 50 میلیون 23 درصده منتها اگه پول کمترم باشه با معاون شعبه صحبت کنید بگید از بانک دیگه میخواید پولو بیارید و... احتمالا همین درصد ببنده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....