2777
2789

بچه ها من عاشق یکی بودم ...

که خب مادرش نذاشت و بین خانواده ها حرف پیش اومد و نشد خلاصه ...

و من ماه ها.. مدت ها .... گریه کردم و سعی کردم برگرده 

الان چند وقته یکی از همکلاسی هام که پسر خیلی خوبی هم هست و منم یکم ازش خوشم نیومد ازم خواستگاری کرده 

بعد دقیقا بعد ۱ سال چند روز بعد خواستگاری اون ... در حالی که داشتم فراموشش می کردم بهم پیام داد و برای بار دوم ازم خواستگاری کرد و گفت که مصمم تره این بار🥲🥲💔

منم  با اینکه هنوز دوسش داشتم چون خواستگار داشتم و از نظر اخلاقی درست نیست ۲ تا آدم رو معطل خودم بکنم بهش گفتم الان شرایطم خوب نیست و اون رفت ....

با اینکه خودم بهش گفتم نه ولی چند روزه دوباره هوایی شدم🥲💔 و دلم پیششه........

با اینکه خیلی خیلی سختی کشیدم تا فراموشش کنم و خواستگارم رو دوست داشته باشم از وقتی برگشته به هم ریختم دوباره ...

میشه راهنماییم کنید ؟

میشه برای سلامتی و فرج امام زمان عج و آرامش همه صلوات بفرستید ؟🥲❤🙏

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم......❤💫

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی💔

خوشبخت باشی قشنگم :]

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

ب نظرم خوب کاری کردی

اون بازم سرکارت میزاشت و بازم خانوادش قبول نمیکردن 

چرا با یکی ازدواج نکنی ک حداقل خانوادش بهت احترام بزارن

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

هرساله میاد ازت خواستگاری میکنه می‌ره چ جالب😐

😂😂😂😂

نه دیگه ... کلا ۲ سال ...

یه بار پارسال همین موقع

یه بار هم امسال

ب نظرم خوب کاری کردیاون بازم سرکارت میزاشت و بازم خانوادش قبول نمیکردن چرا با یکی ازدواج نکنی ک حداق ...

اینم هست ...

بعید نبود که اینطوری بشه... ولی هنوز هم خیلی دوستش دارم .. کلا خودش خوبه ولی خانوادش خیلی می خوان تصمیم بگیرن واسه آدم

از پارسال تا الان اصلا حرف نزدین؟ خب پارسال چرا قبولش نکردی

نه هیچی ... ۱ سال با اینکه دائم چکش می کردم اصلا حرف نزده بودیم 

پارسال خودش رفت ... چون مادرش به مامانم گفته بود دختر شما خواسته پسر ساده ی من رو تور کنه ! 

بعد پسره می گفت من نیاز به اجازه خانوادم ندارم برای ازدواج ولی من گفتم حتما پدر مادرت باید راضی باشن چون قلبشون می شکنه ....

سلام عزیزم گاهی آدم نمیدونه چی به صلاحش هست شاید خیر در این بوده با این فرد دوم ازدواج کنید و شاید اگر با اون شخص ازدواج می‌کردید دچار مشکل می‌شدی. و بعد پشیمون میشدی  میشه درباره اون شخص که خیلی دوست داشتی بیشتر توضیح بدید کار وشرایط و اخلاقش و دو مورد دومی هم همین طور 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
اینم هست ...بعید نبود که اینطوری بشه... ولی هنوز هم خیلی دوستش دارم .. کلا خودش خوبه ولی خانوادش خیل ...

فراموشش میکنی بلاخره

بازم تصمیم با خودته

امیدوارم با هر کدومش ازدواج کردی خوشبخت شی

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

همچنین چرا ردش کردی؟ نمیشد فرصت بدی

چون خواستگار داشتم حس کردم از نظر اخلاقی درست نیست با دو نفر حرف بزنم همزمان ...

بهش گفتم اجازه بدید تکلیف اون اتفاق تو زندگیم مشخص بشه بعد .... که خب فکر نکنم صبر کنه واقعا . منفی برداشت کرد جوابم رو و رفت ...

فراموشش میکنی بلاخرهبازم تصمیم با خودتهامیدوارم با هر کدومش ازدواج کردی خوشبخت شی

و ما هذه الحیاه الدنیا الا لهو و لعب....

و الآخره خیرا و ابقی  ......

اوهوم 

کلا زندگی دنیا اونقدر ها مهم نیست💔❤🙏