2777
2789
عنوان

چطوری با ترسم مقابله کنم

35 بازدید | 2 پست

بچه ها من بینیم مشکل داره یه سوراخ بینیم کلا کیپه بیشتر موقع با دهان نفس میکشم

بینیم گوشتیه میگم یکدفعه عملش کنم راحت بشم عمل زیبایی هم بکنم

چیکار کنم با ترسم مقابله کنم و برم عمل؟ چند بار رفتم تا پای ازمایش رفتم ولی پشیمون شدم برم اتاق عمل فوبیا دارم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

منم کلا خیلی ترسو هستم تو این موارد، چیزی که باعث میشه علی رغم ترسم باز اقدام بکنم، اعتماد به علم پزشکی هست اینکه قرار نیست یک‌جراحی الکی الکی انجام بشه،  تک به تک کارایی که برات انجام میدن بر‌پابه ی علم هست و روزانه کلی آدم این جراحی رو انجام میدن.

همین چند ماه پیش جراحی حذف عینک داشتم با کلی ترس و لرز با همین استدلال ها رفتم اتاق عمل هر چند تو اتاق عمل که منتظر بودم نوبتم برسه، به غلط کردن افتادم و دلم میخواست فرار کنم😅

ولی خب خدا رو شکر تحمل کردم و الان خوشحالم که از دست عینک راحت شدم.

به این فکر کن میخوابی و بعد که بیدار شدی کارت تموم شده و راحت شدی

منم کلا خیلی ترسو هستم تو این موارد، چیزی که باعث میشه علی رغم ترسم باز اقدام بکنم، اعتماد به علم پز ...

درست میگی ولی ترسم از اینه که از نظر ظاهری قشنگ نشه و پشیمونی هم فایده نداره 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.