2777
2789

روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم

خیلییییی استرس دارم حالم بده 

من همیشه به دعای شما ایمان دارم مطمعنم برام دعا کنید مشکلاتم مثل آب خوردن حل میشه 🙏🥲

براتون صلوات میفرستم 

منم همینطور..... 

شرایطم خوب نیست.... 

🥲💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق مظلومیت باب الحوائج امام موسی کاظم علیه السلام مشکلت حل بشه ....

صلوات برات نذر می کنم به نیت فرج آقا امام زمان ارواحنا فداه....❤💫

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم التماس دعا واسه خوب شدن من و برادرم دعاکنید 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
سلام عزیزم چطوری باید بفروشم؟ محصولات روشما میدین بهم رایگان برای فروش؟

پیام بده تا لینک رو بفرستم 

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا