2777
2789
عنوان

کدوم دانشگاه برم

942 بازدید | 34 پست

سلام دوستان بین دوراهی گیر کردم خواهش میکنم کمکم کنید. برای ارشد حقوق عمومی علم و فرهنگ برم یا حقوق بین الملل علوم تحقیقات؟؟؟

کدوم دانشگاه بهتره؟؟ کدوم گرایش بهتره؟؟؟

تعریف علوم تحقیقات رو خیلی شنیدم

ولی در رابطه با رشته تحصیلیتون نظری ندارم

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ من شنیدم علم و فرهنگ بهتره

علمو فرهنگ غیر انتفاییه تو یه سرچ بکن علوم تحقیقات ۱۷امین دانشگاه ایرانه

هییت علمی شریف اونجاس

مقالات بین المللیش بیشتر از دولتیای تهرانه

رنکیک دانشگاه رو ببین تو جهان

یعنی بهتر از علم و فرهنگه؟

راستش اسم علم و فرهنگ رو نشنیدم!!

ولی علوم تحقیقات رو خیلی تلگرام و اینستا شنیدم

و ظاهرا امکانات خوبی داره !!! 

بازم شما انتخابتون رو بر مبنای نظرات ما نذارید 😁

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
علمو فرهنگ غیر انتفاییه تو یه سرچ بکن علوم تحقیقات ۱۷امین دانشگاه ایرانههییت علمی شریف اونجاسمقالات ...

واقعا؟ خداروشکر🙏 راستش علاقه خودم بین الملله ولی چون علم و فرهنگ بین الملل نداشت عمومی رو اول زدم ولی بین اعتبار دانشگاه ها مونده بودم. هیچ جا عین آدم نمیزنه کدوم بهتره😂😂

[QUOTE=351885031]راستش اسم علم و فرهنگ رو نشنیدم!! ولی علوم تحقیقات رو خیلی تلگرام و اینستا شنیدم و ظاهرا امکانات خ ...[/QUOTعلم و فرهنگ غیرانتفاعیه ولی بهترین غیرانتفاعیه کشوره. مرسی عزیزم❤🙏

واقعا؟ خداروشکر🙏 راستش علاقه خودم بین الملله ولی چون علم و فرهنگ بین الملل نداشت عمومی رو اول زدم و ...

علمو فرهنگ کنکور دادم تیرو اردیبهشت خیلی جای چرتیه شبیه مدرسس

[QUOTE=351885031]راستش اسم علم و فرهنگ رو نشنیدم!! ولی علوم تحقیقات رو خیلی تلگرام و اینستا شنیدم و ...

انشالا هر انتخابی میکنی توش موفق باشی عزیزم

زنده باشی🩵🙏🏼

علوم تحقیقات قطعا بهتره من ارزومه اونجا قبول شم

واقعا؟ فکر نمیکردم انقدر خفن باشه! اسمش رو شنیده بودم ولی فقط در حدی میدونم که بهترین واحد آزاده. مرسی عزیزم از کمکت همش احساس میکردم که دانشگاه خوبی نباشه. انشالله شماهم به آرزوت مرسی❤