2777
2789

من دست خودم نیست خیلی درونگرا هستم اصلا نمیتونم پیش کسی درد و دل کنم بقیه هم فک میکنن چون من چیزی نمیگم حتما زندگی شاد و خوبی دارم اما اصلا اینجوری نیست و دقیقا برعکس زندگی پر بحث و سختی دارم و با مشکلات دست و پنجه نرم میکنم

شوهرم همه طلاها و چیزامو فروخت چیزی بهش نگفتم گفتم الان سختشه طلا بعدا میخریم 6 ماه بود مریض بودم دلم خیلی درد میکرد یه دکتر منو نبرد هنوزم نمیدونم چ مرگمه و همیشه اه و ناله میکنه از بی پولی و میگه من اگه پول داشتم فلان و بهمان خلاصه بهم میگه ک یعنی پول ندارم که بدم بری دکتر

حداقل اگه خودم یه شغلی چیزی داشتم باز میشد کاریش کرد ک متاسفانه شاغل نیستم 

3 ماه میشه من نه گوشت و مرغ و نه برنج و چیزی تو خونه ندارم بعد رفته خونه مامانش اومده میگه دلم برا بابام میسوزه فردا میخوام برم 3 کیلو گوشت 3تا مرغ و برنج و چیز بخرم ببرم واسشون بعد خونه خودمون هیچ

مادرشوهرمو و پدرشوهرم اینا هی بهم میگن لاغری فلانی چرا انقدی هرروز داری لاغر تر میشی خوب اخه کی با نخود لوبیا چاق شده ک من دومیش باشم 

نمیدونم چیکار کنم شوهرم ک انگار طلسمش کردن برا من و خونم پول نداره اما برا مامانش ک سه یخچال داره همشونم پرن برا اونا پول داره 

من تا سه ماه تمام رنگ مرغ و گوشت و برنج به چش ندیدم یهو خواهرش زنگ زد گفت میخوام بیام خونتون دید خواهرش میخواد بیاد رفته برنج و مرغ و گوشت خریده اورده 

اصلا حوصله جر و بحث کردن هم ندارم اونم تا میگی بالا چشت ابرو میزنه سیم آخر منم اصلا بحثی نمیکنم هیچی بهش نگفتم رفتم دراز کشیدم بخوابم 

نمیدونم چی بهش بگم یکم راهنماییم کنین😔😔

بشین براش صحبت کن اگ دوسش داری شوهرتو براش بگو که چرا این جوریه بگو مامانت همش اینو بهم میگ حرف دلتو بزن یه بار بشین پیشش بگو بیا منطقی صحبت کنیم نیازاتو بگو تو یه جوری بهش فهموندی ک هیچ نیازی نداری یا خواسته ای نداری بهش بگو همون جوری ک تو خواسته داری از خانومت منم خواسته هایی دارم ک باید تامین کنی این جوری میتونیم درست زندگی کنیم صحبت کردن و تو خودت تقویت کن وگرنه تو خودت بریزی هزار مریضی ب جونت میوفته عزیزم حتما روش فکر کن فوقش چندتا کلمه بهت چیز میگ‌ولی تو تلاشتو کردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین براش صحبت کن اگ دوسش داری شوهرتو براش بگو که چرا این جوریه بگو مامانت همش اینو بهم میگ حرف دلتو ...

من باهاش حرف میزنم درست میشه ولی میره اونجا نمیتونم چی به سرش میاد انگار خل میشه 

و مطمئن باش ک اگ خواسته هاتو نگی ن تنها تو سری خور میشی بلکه هیچ وقت احترام تو زندگیت نمیبینی تازه پای یه زن دیگم تو زندگیت باز میکنی نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی میخام ته خط و ببینی ک تلاش کنی برای اینک برای خودت بجنگی برای خواسته هات وگرنه ی ادمای دیگ ای پیدا میشن ک شوهر تو خواسته هاشونو برآورده کنه 

من باهاش حرف میزنم درست میشه ولی میره اونجا نمیتونم چی به سرش میاد انگار خل میشه

بگو بهش چرا عوض میشی چیزی بهت میگن ک این اتفاق میوفته بگو زندگیتو دوس داری و بدون اون زندگی برات بی معنیه ختی بهشش بگو طلاهامو فروختی برای اینک قرضاتو بدی و من از حق خودم گذشتم برای اینک شریک زندگیو کمتر فک کنه بعضی وقتا ی سری چیزا منت نیس اینه ک نشون بدی علاقتو و اینک زنی ک خرج داره ارج داره شنیدی؟برای چیزای دیگم صدق میکنه زندگی ک به خودش توجه نکنه به زیباییش نرسه از حق خودش دفاع نکنه هم ارج نداره سعی کن از لاک کم حرف بودنت بیای بیرون سخته ولی میشه به خاطر زندگیت میتونی بجنگی درست میشه نترس خدا بزرگ ترازمشکلاتمونه عزیزم