2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید دوماه عروسی کردم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم‌واقعا بده بره دیگ

منم میترسم میشه بگین دردش در چه حدیه ؟

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچها چرا خدا برای یسریا خدا نیست؟؟؟؟؟انگار پارتیشونه😶یه عمو دارم امشب برای بار چندم هشتم یا نهم دیدم چیزی گفت ک نباید میگفت ۶۰ سالشع یبار ب مادرم گفت این دخترت دانشگاه نرفته اگه عقل داشت میرفت و بهم خندید.یبارم ب زن یکی از عموهام ک کم حرفع گفت گنگ.یبارم ی زن یکی از عموهام که بعد از فوت عموم شوهر کرد گفت باید از پس...تون اویزونت کنن.امشبم به دخترعموم که کلاس شیشمه گفت اینو هیچ مدرسه ای نمیخاد چون مدرسه نمونه قبول نشده

من سالهای زیاده ک این اخلاق عمومو میبینم اما چرا خدا هیچوقت جواب کاراشو نمیده که دیگع تکرار نکنه؟من اگه بودم چنین حرفی میزدم تو روز افتابی خدا زعدو برق نازل میکرد ک بزنه ب فرق سرم😶

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

شل کن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

تاپیک قبلی دنبال خون لانه گزینی بودی چرا

مگه رابطه داشتی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔