2777
2789
عنوان

بلاخره بچم خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست

اگه شیرخودتومیخوره اگه بیدارشدشیرخواست توخواب وبیداری بهش بده چندروزمیخوره بعدش دیگه بیدا نمیشه شبا 

منم بایدشروع کنم ازشیربگیرمش وقتشه دیگه ولی حوصله ندارم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم فقط تا سه شب تو خواب عمیق بهش شیر بدراستی گفتی می گفت شیر بده 

حتما تلخکی چیزی استفاده کن نکنه از چشم تو ببینه 

وقتی خورد خودت هم ناراحت نشون بده که چرا شیر بد مزه شده 

بعد هم بهش بگو چون بزرگ شدی دیگه شیر بد مزه شده

دختر من تا ۱۰ سالگی که می خواستم شیر پسرم رو بگیرم فک می کرد شیر خودش تلخ می شه 

تازه شیر پسرم که می گرفتم متوجه شد که مامان شیر رو می گیره

میدونم دل ات آشوبه🥹ولی پا بذار رو دلت سعی کن ندی. اگرن دادی نهایت یکی دوبارتو مهربونی رو در حق اش ک ...

وقتی میگف شیر میخوام انگار ی تیکه از وجودم کنده میشد چقد اشک ریختم 

اخه میگن تا ۳شب تو خواب بهش شیر بدین

علتش چیه ؟ شما سه شب دیگه این پروسه رو طی میکنی و بچه دوباره اذیت میشه منم اشتباه شما رو داشتم بچم با شیر می‌خوابید و وابسته بود به سختی جدا شد ولی هر بار که سمت میاد دلت بسوزه بچه رو نمیتونی از شیر بگیری 

نه بچه اگه وابسته باشه تحت هیچ شرایطی ول نمیکنه

نه اصلااینطورنیس من خودم بچمواینجوری گرفتم همه اطرافیانم هم همینطور بچه توخواب وبیداری بخوره یادش نمیاد که خورده یه دفعه بگیره هم واس بچه سخته هم مادراذیت میشه سینه هاش پرمیشه واذیت میشه

آره عزیزم فقط تا سه شب تو خواب عمیق بهش شیر بدراستی گفتی می گفت شیر بده حتما تلخکی چیزی استفاده کن ن ...

اومدم چسب زدم میگم اوف شده خودش هی میزنه میبینه اوف شده ولش میکنه

ن فک کنم اونجوری ندم بهتره عادت میکنه

نه توخواب یادش نمیمونه که خورده وقتی خوابه بده بهش دوسه شب بخوره بعدش بیدارنمیشه بچه من که اینطوری بود

نه اصلااینطورنیس من خودم بچمواینجوری گرفتم همه اطرافیانم هم همینطور بچه توخواب وبیداری بخوره یادش نم ...

واقعیت من اشتباهی کردم بچم تا ۲ سال شیر شب می‌خورد و وابسته بود اصلا نمیشد جداش کرد به نظرم بچه این خانم هم وابسته باشه