2777
2789

جــــــــــــــــیغ مبــــــــــــــــارکه عزیز دلم به دل خوش استفاده کنی قشـــــــــــــنگه خیلزم قشـــــــــــنگه😍😍هزار ماشالله

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نازه مبارکه

چند گرمه و چقدر شد؟ 

خانوما بنظرتون یدونه از این النگو ها بندازم زشته؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

جــــــــــــــــیغ مبــــــــــــــــارکه عزیز دلم به دل خوش استفاده کنی قشـــــــــــــنگه خیلزم ق ...

مرسی از محبتت عزیزم 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
خیلی نازه مبارکهچند گرمه و چقدر شد؟ خانوما بنظرتون یدونه از این النگو ها بندازم زشته؟

دستبندگرم پایین بگیر من یه دستبندتازگیاپرسیدم ۳گرم ۲۵۰سوت حدود۱۳تومن بودالنگوی نازکم همین حدوداست

خیلی نازه مبارکهچند گرمه و چقدر شد؟ خانوما بنظرتون یدونه از این النگو ها بندازم زشته؟

دوتاش شد سی و سه تومن  ۸ گرم و ۱۳۰ سوت 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
دستبندگرم پایین بگیر من یه دستبندتازگیاپرسیدم ۳گرم ۲۵۰سوت حدود۱۳تومن بودالنگوی نازکم همین حدوداست

النگو گرفتم 6 گرمه ولی نازکه،عروسی داریم دستام خالیه، از یه طرفم میگه یدونه زشته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️