2777
2789
النگو گرفتم 6 گرمه ولی نازکه،عروسی داریم دستام خالیه، از یه طرفم میگه یدونه زشته

الان گرفتی یا میخوای بخری اگه نگرفتی دستبند بگیر اگه گرفتی همون یدونه هم خوبه چه اشکالی داره مگه

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان گرفتی یا میخوای بخری اگه نگرفتی دستبند بگیر اگه گرفتی همون یدونه هم خوبه چه اشکالی داره مگه

خیلی وقته خریدم و نمیخواستم استفاده کنم ولی الان مجبورم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

النگو گرفتم 6 گرمه ولی نازکه،عروسی داریم دستام خالیه، از یه طرفم میگه یدونه زشته

خب دستبند مصنوعی بگیر یا ساعت بنداز دستت.

والا من دستبند طلا هم دارم مصنوعی هم دارم. 

دیگه طرف پاپیچ شه اون بدل رو میگم طلا نیس شاخ درمیاره😬😄 اینقدر خوبهههه

خب دستبند مصنوعی بگیر یا ساعت بنداز دستت.والا من دستبند طلا هم دارم مصنوعی هم دارم. دیگه طرف پاپیچ ش ...

منم سر این النگو ها پلاک زنجیرم رو فروختم دوست دارم برم یه بدلش رو بگیرم گردنم خالی نباشه

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
منم سر این النگو ها پلاک زنجیرم رو فروختم دوست دارم برم یه بدلش رو بگیرم گردنم خالی نباشه

اره جنس خوب بگیر خرابم نمیشه نشون هم نمی‌ده .

خب هم طلا داری هم تنوع میشه برات. باز سر فرصت طلا میگیری . کسی پرسید خوشگل بپیچون ..

میتونی ببری عوض کنی دستبندبگیری با۶گرم یه دستبندنمادارخوشگل میتونی بگیری الان عکس اون سه گرم رومیذارم برات ببینم دارم