2777
2789
عنوان

نمیتونم فراموشش کنم

61 بازدید | 8 پست

۸ سال با هم بودیم برام همه کاری میکرد عاشقش بودم عاشقم بود شاسد در طول عمرم همه روزای خوبم با اون بود هر کاری کرد خانوادم نه گفت یعنی مامانم اونم خواهرم پرش میکرد ازش خوشش نمیومد این بیچاره واسه خواهرم خواستگار پیدا کرد که این زود ازدواج کنه ما بهم برسیم نکو از پشت خنجر زدن اینقد خانوادش اومدن خانوادم قبول نکردن البته بابام خبر نداشت ... رفت ازدواج کرد ی ماه نشد طلاقش داد دوباره اومد همه فکو فامیل میدونستن چقد دوسم داره کلی سختی کشیدیم ولی مامانم گفت نه که نه چند مدت بعد دوباره ازدواج کرد ولی همش دنبالمه دروغ چرا منم هیچوقت نتونستم فراموشش کنم همه جوره مریض شدم شکست خوردم ولی نمیدونم چیکار کنم از یادم بره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=351863185]آره دقیقا،خانوادش اصرار کردن ازدواج کنه ولی نمیدونم خوشبخته یا اون مرده میتونست جلو خانوادش وایسه میتونست بگه حالا که اون دختر نشد باهیچ دختر دیگه ای ازدواج نمیکنم...نه اینکه دوباره ازدواج کنه حالا تو بشین هی ب اون فکر کن و موقعیت آشنایی با دیگران رو از دست بده....اسی اگه میتونی بایکی دیگه دوست شو تا اونو فراموش کنی اصن ازدواج کن...البته اگه میخای ازدواح کنی باز با اون اولی در ارتباط باشی نمیخاد ازدواج کنی مجرد باش