2777
2789
عنوان

تا کی بشینم منتظر؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 98 پست
وکیوم چیه 

دستگاه میندازن تو بدن .بچه رو با دستگاه میکشن

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز هم یحث طبیعی یا سزارین و باز هم من با جمله معروفم  فقطططططط سزارین

آره والا.بی استرس میری میخوابی میزایی میای خونه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اینجوری نگو عزیزم خداروشکر ِه نی نی داری

خداروشکر🙇

دستگاه میندازن تو بدن .بچه رو با دستگاه میکشن

یااااا ابرفرض 

یه نذری بکن سزارینت کنن 

البته خیلی از سزارینها اول بهش میگن طبیعی بعداز چندساعت درد نظر دکتر عوض میشه 

یارب نظر تو برنگردد...
آره والا.بی استرس میری میخوابی میزایی میای خونه

اره به خدا خیلیم زایمان تمیزیه 

خدا ازشون نگذره که کلا دیگه داره سز اختیاری برداشته میشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
یااااا ابرفرض  یه نذری بکن سزارینت کنن  البته خیلی از سزارینها اول بهش میگن طبیعی بعداز ...

دستگاه وکیوم خیلی دستگاه خطرناکیه خیلی زیاد

یااااا ابرفرض  یه نذری بکن سزارینت کنن  البته خیلی از سزارینها اول بهش میگن طبیعی بعداز ...

نمیخوام اون دردو بکشم.

دیروز رفتم ی آمپول زدم.داشتم سکته میکردم.😢

اره به خدا خیلیم زایمان تمیزیه  خدا ازشون نگذره که کلا دیگه داره سز اختیاری برداشته میشه

خیلی وقته برداشته شده

سوزن بزن تو شكمت كيسه آبو بتركون سزارين كنن😄

من میگم از آمپول وحشت دارم

بعد سوزن بزنم😨

دستگاه وکیوم خیلی دستگاه خطرناکیه خیلی زیاد

از همین حالا ترسیدم تازه میخواستم اقدام کنم 

یعنی اینقدر زجر واسه اینکه یه برش نزنند زیر شکمو هرچند همونم چندلایس ولی اصلا منطقی نیس 

دوستم الان بچش یکسالشه هنوز عفونت داره تازه میگه دکترم گفته اینقد بخیه خوردی دیگه نشد بشمارم

یارب نظر تو برنگردد...
خیلی وقته برداشته شده

خدا لعنتشون کنه 

من سره بارداری اولم از ماه 4 این استرسارو کشیدم جوری که شبا خواب نداشتم اما سره این یکی سزارینیم خیالم از زایمان راحته