2777
2789
عنوان

تجربم از نی نی سایتیا

105 بازدید | 3 پست

حساب کاربریم جدید زدم ولی قبلا...

هرموقع ازتون خواستم برام ارزوی خوب کنید دعا کنید باهر اعتقادی واقعا اون مشکلم حل شد الان ذهنم شلوغه مشکلاتم زیاده تنهام از هر زمانی تنهاترم خیلی تحقیر شدم غرورم خورد شده اون دختر پرو زبل تبدیل شدم به یه ادم گوشه گیرو ضعیف خواهش میکنم برام دعا کنید اونی که میخوام بشه خسته شدم از حجم نیش کنایه از همه تنهایی هیچ وقت هیچکس نبود که حتی باهاش حرف بزنم

محتاح دعاهاتونم😔🤍

عزیزم الهی مشکلاتت جوری حل بشن که انگار از اول وجود نداشتن🪴✨

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

منم دعا کنید ک مشکلم بخاطر درس حل شه و امسال رشته مورد نظرم ک بخاطرش  حرف های بقیه تحمل میکنم قبول شم حتما. ندا ام

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.