2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تهدید کرد بعد عروسی نمیزاره بیام خونمون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 29 پست
چه خبره بابا؟ درستو میخوندی دختر این یارو ک آمادگی هم نداره چه کاری بود؟

منم فک میکردم زوده رفتم اونجا دیدم دخترای متولد88تو 1400ازدواج کردن جوری که حدود6/7ماه صیغه موندن چون دادگاه نمیذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پدری ک الان دلسوزی میکنه چطور دختر ۱۴ ساله رو شوهر داده؟

من نمیدونم والا یارو چندسالگی پریود شده اصلا بعد ما که رسم نداریم این همه سال عقد بمونیم فوق فوقش خیلی زیاد ۱سال

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
منم فک میکردم زوده رفتم اونجا دیدم دخترای متولد88تو 1400ازدواج کردن جوری که حدود6/7ماه صیغه موندن چو ...

اخه اینقدر عجله واسه ازدواج واسه چیه واقعا؟ من فکر میکردم دوره اینطور ازدواجا تموم شده یا کم اتفاق میفته تا اینکه تاپیک ملتو در نی نی سایت دیدم 

حالا محرم اون چند وعده رو رفتم دیگه همه هم میشناختن میدونستن یه چیزی هس منم که اصلا زیر بار نمیرفتم.... 

6جاری هستیم تو شام غریبان 4رمی برگشت یهو گف چرا میخوای عروسیتون رو کنن الان راحت نیستی؟؟ 

5می انگار داغ دلش تازه شد پاییز 402عروسی کرده،، گف صبح عروسی انتظار دارن حامله باشی الان به من میگن نازا هستی؟ 

منم گفتم واس من که هنوز وقت هس ولی بعدا من گله و شکایت قبول نمیکنم

من نمیدونم والا یارو چندسالگی پریود شده اصلا بعد ما که رسم نداریم این همه سال عقد بمونیم فوق فوقش خی ...

ما هم... من اصلا متعجب میشم این موارد رو میبینم ما ی مورد داشتیم فقط تو فامیل ک حدود ۱۰ سال پیش دختر خالم در ۱۹ سالگی تازه دانشجو شده بود و عقد کرد ک اونم کلی همه میگفتن زوده و عجله نکنید بعد از اون دیگه اتفاق نیفتاد

من نمیدونم والا یارو چندسالگی پریود شده اصلا بعد ما که رسم نداریم این همه سال عقد بمونیم فوق فوقش خی ...

سال هفتم پریود شدم😂دیگه جوری بود که میرفتم خونشون با نوه هاشون بازی میکردم🥲

حالا محرم اون چند وعده رو رفتم دیگه همه هم میشناختن میدونستن یه چیزی هس منم که اصلا زیر بار نمیرفتم. ...

ببخشید خانواده داماد خیلی ذهنیت داغونی دارن که فردای عروسی باید عروس حامله باشه

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
اگه قرار بود ۴ یا ۵ سال عقد بمونید خوب ۴ یا ۵ سال بعد میومد خواستگاری

خواستگار زیاد داشتم بعد عقد یکی از خود مادرشوهرم خواستگاریم کرد جو خیلی ساکت شد 

منم رفتم به نامزدم گفتم مراسم نگرفتید طلا نیاوردید از مادرت خواستگاریم کردن 

سال هفتم پریود شدم😂دیگه جوری بود که میرفتم خونشون با نوه هاشون بازی میکردم🥲

خودت راضی فکر میکنم خیلی ذوق داری درس خوندی 

خواستگار زیاد داشتم بعد عقد یکی از خود مادرشوهرم خواستگاریم کرد جو خیلی ساکت شد منم رفتم به نامزدم گ ...

یه طلاهم که نخریدن عروسی هم که نمیتونن بگیرن خونه هم که نمیتونن بگیرن چی دارن دلت به چی خوش کردی اینجور خانواده ها چجوری میان خاستگاری برای پسرشون ببین چقدر شمارو ببخشید خنگ فرض کردن دارن رو یه انگشت بازیتون میدن اه هرس خوردم 

ببخشید خانواده داماد خیلی ذهنیت داغونی دارن که فردای عروسی باید عروس حامله باشه

اخه زیاد نامزد نگه میدارن بعدم خیلی پسر دوست هستن یه هفته خونه جاریم موندم (شوهرش خونه نبود و یجورایی فامیل هسو صمیمی هستیم) دیگه یکی از همسایه ها پیش مادر شوهرم برگشت گف اگه بلد نیستید من بیام یادتون بدما😑

جاریم هم خیلی مظلومه دیگه واس این حرفش طاقتم تموم شد برگشتم گفتم اونمو قع که 6سال نامزد بودم انقدر پیگیر میشدی دیگه

خودت راضی فکر میکنم خیلی ذوق داری درس خوندی

والا راضی نباشم چیکار کنم البته خودش خیلی خوبه خوانوادش حرص درارن 

درسم عالی بود تو مدرسه نمونه میخوندم معدلم بالا19/5بود همیشه سه ماه دعوا کردم اخرش برگشتن گفتن بری یه انگ میچسبونن بت و اینا دیگه دیدم کار به درگیری خوانواده ها رسید بیخیال شدم