واقعا دور از انتظار بود باورم نمیشه در حالی که همیشه تو همه ی ازمونا زیر ده منطقه بودم دو رقمی شدم واقعا متاسفم برای باعث و بانیش دو سال تلاش بی وقفه ، بی خوابی ، کلاس ، از خوشی گذشتن نتیجه اش شد یک حسرت و نرسیدن به رتبه ی دلخواه...
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
عزیزم تو منطقه دو رقمی شدم ممکنه دانشگاه تهران رو نرسونم
بعد اینکه تلاشم خیلی زیاد بود نتیجه ی بهتری میخواستم چرا همیشه میخواید مشکل بقیه رو کوچک نشون بدین
حقوق میخوام ، نسبت به زحمتی که کشیدم حقم بیشتر بود