2777
2789

میخوام تحت نظر یه دکتر باشم تو بارداری و بعدشم طبیعی اپیدورال ان شاء الله انجام بدم

هرچی میگردم بیشتر گیج میشم

برام اخلاقش خیلی خیلی مهمه چون من واقعا لوس و جون عزیزم طاقت ندارم تو درد کشیدن دکتر بیاد بد و بیراه بگه بهم

پس حتما خوش اخلاق باشه و مطبش شلوغ نباشه

دکتر آیتی قبلا رفتم برای مشکل دیگه اصلا خوشم نیومد ازش، مطبشم غلغله

دکتر انصاری رفتم خیلی شلوغ بود سه ساعت علاف شدم

دکتر غرویان رفتم که فقط میگه سونو واژینال

منم اینجا خوندم ضرر داره دیگه نمیخوام پیشش برم ولی اخلاقش خیلی خوب بود

دکتر الهام جدی هم رفتم که خیلی قرتی بود زیاد به دلم ننشست

کی خوبه؟ مشایخی برم؟

لطفا اگر میدونین راهنمایی کنین❤ قربونتون

ببخشید من مشهدی نیستم ولی تعریف دکتر لعیا شیرین زاده رو خیلی شنیدم البته برای ناباروری و البته زایمان هم میکنه.

بعدش دکتر اسکویی که مرد هست ولی فک نکنم بتونی نوبت بگیری ازش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من مشهدی نیستم ولی تعریف دکتر لعیا شیرین زاده رو خیلی شنیدم البته برای ناباروری و البته زایما ...

من پیش لعیا زایمان کردم...

خدا الهی لعنتش کنه ..من ک ازش راضی نیستم...

وقتی من همه پرستارا جر جر کردن..موقع بخیه امد ...

بعدم گفت من با پرستارا در ارتباط بودم همش زنگ میزدم حالتو میپرسیدم...

این همه پول گرفت اخرم ک هیچی..چه جوری از گلوش پایین میره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه مرد نمیخوام باشه، اینقدر سردرگم شدم خدا بدونه

عزیزم من بنت الهدی خانم دکتر بتول ساعدی زایمان  دوم کردم...خیلی عالی بودن..تا واردبیمارستان شدم با امبولانس فرستادن دنبالشون..تا من لباسام عوض کردم دیدم امدن و تو تمام مراحل بودن..بسیار خوش اخلاق..

تا وقتی ب هوش امدم بالاسرم بودن..گفتن من تا از حال بیمارم خاطر جمع نشم بیمارستان ترک نمیکنم.

از بچم عکس گرفتن ک خاطره بمونه..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم من بنت الهدی خانم دکتر بتول ساعدی زایمان دوم کردم...خیلی عالی بودن..تا واردبیمارستان شدم با ا ...

چقدر خوب الهی شکر😍 یه نفر خانم دکتر فرنودی رو معرفی کرد برم ببینم ایشون چطورن

اگر مشکلی پیش اومد گزینه بعدی خانم ساعدی🤭

چقدر خوب الهی شکر😍 یه نفر خانم دکتر فرنودی رو معرفی کرد برم ببینم ایشون چطورناگر مشکلی پیش اومد گزی ...

جاریم پیش خانم فرنودی بیمارستان سینا بود..راضی بود از ایشون