2777
2789

بعداز ظهری دوساعت خیر سرم رفتم یکم دراز بکشم خوابم برد دخترم ۶سالشه اینقدر اومد با گوشی من فیلم نگاه میکرد با صدای بلند منم بلند شدم کوشیرو ازش بگیرم رفت جای میز عسلی یکی از شمعدونیای قشنگم افتاد شکست اینقدر خودمو زدم دخترمو زدم ک حد نداره دارم دیوانه میشم هر چی وسیله تو اتاقش بوده همرو ریخته بهم میگم برو مرتب کن اصلا گوش نمیده الان زیر دلم و کمرم خیلی درد میکنه میترسم 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر شمعدون خودت و دخترتو زدی بعد به فکر اونی هستی که تو شکمته؟؟ 

ببخشیدا ولی به دنیا بیاد هم همینطوری میخوای باهاش رفتار کنی؟؟؟؟؟؟؟

وقتی عصاب نداری چرا بچه میاری

دختر من کلی لیوان و فنجون زده شکونده یه بار نزدمش هیچ وقت برای چیزی که پیش اومده دعواش نکن 

همیشه قبلش بهش تذکر بده ولی وقتی اتفاق افتاده دیگه افتاده 

نمیشه کاریش کرد 

الان تو زدیم شمعدون درست شد؟؟؟؟

تربیتت اشتباهه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

چی شد که فکر کردید باید یه بچه دیگه بیارید ؟؟ شمعدون چه ارزشی داره؟؟؟

ببین وقتی خوابی و یهو از خواب می پری و بعدشم میندازه میشکنه خیلی فشار روم اومد وگرنه من هیچ وقت دخترمو نمیزنم الان انقباض دارم ۷ماهمه کل اتاقش و خونرو ا وسایلاش برداشته همرو ریخته پاشیده حالم خیلی بده من وقتی بچه بودم مامانم باردار بود داداشمو می‌رفت تواتاق و می‌گفت من یکم استراحت کنم بخدا صدام در نمیومد اما من در حسرت این موندم ک ی بار با ارامش برم ی استراحت بکنم 

ببین وقتی خوابی و یهو از خواب می پری و بعدشم میندازه میشکنه خیلی فشار روم اومد وگرنه من هیچ وقت دختر ...

بچه ۶ ساله همینه دیگه ، خونه را هم بیخیال باش ، کسی انتظار نداره خونه تون تمیز باشه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

بخاطر یه شمعدون انقد خودتو دختر طفلک و زدی؟

چرا نمیگین شاید اینقدر فشار روش اومده این کارو کرده بخاطر اینکه نمیتونم ی ساعت استراحت کنم بخاطر اینکه تا میام بخوابم میاد یهو میزنه تو گوشم من خودمم الان خیلی ناراحتم ک دخترمو زدم اما واقعا چقدر ادمای بیشعوری ریختن تو نی نی سایت 😭

چرا نمیگین شاید اینقدر فشار روش اومده این کارو کرده بخاطر اینکه نمیتونم ی ساعت استراحت کنم بخاطر این ...

خب مشکلت رو با بچت حل کن و اینکه بیشعور خودتی😁

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
بخاطر شمعدون خودت و دخترتو زدی بعد به فکر اونی هستی که تو شکمته؟؟ ببخشیدا ولی به دنیا بیاد هم همینطو ...

منکه همیشه نمیزنم الان واقعا تو فشار بودم کاشکی دختر منم لیوان و بشقاب می‌شوند اینو دیگ باید بندازمش دور بعدم ۱۸ملیون قیمتشه اینا ب درک من نیومدم اینجا ی مشت آدم بگن ک تو اینجوری تو اونجوری چرا خودتونو جای من نمیذارین آدم ی لحظه خوابش ببره و یهو از خواب بپره و بهش شک وارد بشه

بچه ۶ ساله همینه دیگه ، خونه را هم بیخیال باش ، کسی انتظار نداره خونه تون تمیز باشه

مگه من ۶سالم نبود؟اینقدر مامانمو درک میکردم دختر من حتی کارای اولیشو داره اذیتم میکنه باهام لج کرده میگه بیا در دستشویی واستا تا من برم تو خونه اپارتمانی نمیتونم خم و راست شم اصلا گوش نمیده بهش میگم اینو نریز اونو نریز به حرف نمیکنه خدایا این دوماه زودتر بگذره دارم روانی میشم 😭😭

مگه من ۶سالم نبود؟اینقدر مامانمو درک میکردم دختر من حتی کارای اولیشو داره اذیتم میکنه باهام لج کرده ...

چرا با خودتون مقایسه میکنیدش؟؟؟ من ۱۰سالم بود همه کار میکردم بچه خواهرم نون هم نمیره بخره ، همه چی عوض شده

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

دختر6ساله اخه چه اتاقی میتونه جمع کنه. طفلی گناه داره

وسایلای بازیشو همرو ریخته تو اتاقش یعنی چی نمیتونه جمع کنه میتونه اما لج کرده باهام جمع نمیکنه گوش نمیکنه ب حرفم 😭

چرا با خودتون مقایسه میکنیدش؟؟؟ من ۱۰سالم بود همه کار میکردم بچه خواهرم نون هم نمیره بخره ، همه چی ع ...

درسته همه چیز عوض شده الان من با عذاب وجدانم چ کنم 😭😭

وسایلای بازیشو همرو ریخته تو اتاقش یعنی چی نمیتونه جمع کنه میتونه اما لج کرده باهام جمع نمیکنه گوش ن ...

ولش کن کی بع اتاق اون میره اخه. خیلی سخت گیری دراینده ازت متنفرمیشه