2777
2789

خواهرم کل زندگیت در تلاش بوده منو تخریب کنه و جلوی بقیه مخصوصا پدر مادرم منو خراب کنه 

تهمت ، دزدی ، دروغ و... هر چیزی که فکرشو کنید 

من خداروشکر دانشجو شهر دیگه ای هستم و کلا تابستون میام خونه و مجبورم تمام وقت ببینمش ولی بازم به شدت اذیتم میکنه

هرچقدر بی توجهی میکنم و اهمیت نمیدم ولی بعضی از نیش و کنایه هاش عصبیم می‌کنه 

قصد درست کردنش رو ندارم چون شخصیت و ذات آدما قابل تغییر نیست 

نیاز به راهنمایی دارم ک چطور حرفاش و کاراش حالمو بد نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اهمیتی نده و جوابشو نده تا بفهمه ب جایی نمیرسعمنم توی دانشگاه اتاقمون از اینا هست ازش خیلی بدم م ...

من اصلا اهمیتی نمیدم ولی بعضی دروغاش و حرفایی که جلو و پشتم میزنع اذیتم می‌کنه 

باور میشه توی جمعی که خودم هستم درموردم دروغ میگه ؟

من اصلا اهمیتی نمیدم ولی بعضی دروغاش و حرفایی که جلو و پشتم میزنع اذیتم می‌کنه باور میشه توی جمعی که ...

اره باورم میشه می خواد خودشو اینجور بالا بکشه سعی کن وقتی نیست با خانوادش درمورد دروغاش و حرفاش صحبت کنی و قانعشون کنی 

خب ممکنه حسادت می‌کنه چند سالتونه؟ سعی کن ازش دوری کنی

من ۱۹ سالمه اون ۲۳

من تا جایی ک میتونم اهمیت نمیدم و دوری میکنم 

ولی وقتایی که تو چشمای خودم نگاه میکنه و درموردم دروغ میگه به بقیه اذیت میشم اگه سکوت کنم بقیه فکر میکنن راست میگه 

من ۱۹ سالمه اون ۲۳من تا جایی ک میتونم اهمیت نمیدم و دوری میکنم ولی وقتایی که تو چشمای خودم نگاه میکن ...

چ روانیه این بشر چقد تحمل داری چیزی بش نگفتی 😐

تاپیک اون خانمه رو خوندین دقیقا دوتا خواهر همسن شما بودن بعد یکی از خواهرا تو غذای اون یکی سم ریخته بود کشته بود خواهرشو سر حسادت 

کاربری دونفر 
❤️دقیقا خواهرشوهر خودم همینجوریه.تنها راهش ب نظرم بی محلی کردن بهش هست.بقیه هم کم کم هم تورو و هم خو ...

بازم خواهر شوهر یه ذره دور تره 

خواهر خوده آدم اینطوری باشه خیلی بده 

ما کلا ۲تا خواهریم رابطمونم ک اینطوریه