2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
کاش اینام اینطوری بودن از شانس بد من بیس چهاری در ارتباطن🥲خستم

تاحالا به شوهرت گفتی این روابط رو دوست نداری؟ دوستش مجرده؟

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوستیشون خیلی دیگ از حد گذشته و‌خب اونا خیلی به هم وابستن بایذ با راهکارهایی روابطشونو کم کنی سعی کن دل شوهرتو‌بیشتر به دست بیاری حالا با سورپرایز کردن با اسپزی کردن دوتایی مثلا اشپزی کنین دو تایی فیلم مورد علاقه همسرتو ببین فوتبال ببین باهاش حتی اگ دوست نداری، یکم به سمت کارای پسرانه برو به نظرم مثلا برین دوچرخه سواری والیبال بازی تو ماشین اهنگو‌بلند کنین بخونین باهم بیرون بلال بخورین همرم تو‌ پیشنهاد بده

اون هنوز نگرفته جریانو ک ازدواج کرده و‌اولویتش تویی

بله دوستی حد و اندازه داره باهاش منطقی صحبت کن

خیلی صحبت کردم که دیگه بعضی وقتا میگه کلافم کردی فایده نداره میگه انقد پست شدی میخوای دوتا رفیق چندین و چند ساله رو از هم جدا کنی🥲 واقعا نمی‌فهمم دیگه

بگو ایشون هم متاهل شد باهم خانوادگی رفت امد میکنیم فعلا در حد بیرون لطفا دوستی شما باشه خانواده و حریم خصوصی رو وارد دوستی نکن این دو قضیه جدا از همه

سلامتی و خوشبختی دخترم
بگو ایشون هم متاهل شد باهم خانوادگی رفت امد میکنیم فعلا در حد بیرون لطفا دوستی شما باشه خانواده و حر ...

به خدا همه اینا رو گفتم میگه ما بیرون با همیم یه جوری میپیچونه منو 

امیدوارم زودتری ازدواج کنه بره ماهم راحت بشیم عقده ای شدم از دست این دوتا😭

اره دوستیشون خیلی دیگ از حد گذشته و‌خب اونا خیلی به هم وابستن بایذ با راهکارهایی روابطشونو کم کنی سع ...

واقعا اگه این کارارو کنم تاثیری داره؟ از وابستگیش کم میشه؟

همینطوریسعی کن رابط تون رو کم کنی باهاشمثلا میخواد بیاد خونتون یه بهانه ای چیزی بیارنزار وارد حریم خ ...

به خدا اگه بدونی چقدر بهونه میارم بلکه کمتر بیان خونه یا کلا در ارتباط نباشه دریغ از ذره ای تاثیر🥲