2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم🥲

378 بازدید | 32 پست

توروخدا بگین چیکار کنم حس میکنم قراره این موضوع بشه باگ زندگی ما🥺

شوهرم یه دوست داره دوست که نه عین یه داداش دوسش داره میمیره براش(شوهرم تک فرزنده)

از بچگی اینا باهم بودن یه مدرسه یه دانشگاه فقط دیگه همکار نشدن

این آقا شده هووی من تو زندگی یعنی ما زندگیمون شده سه نفره رسما شوهرم 

هستید ادامشو بگم یه جا نگفتم طولانی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لایک کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

لباس میخواد بگیره هم نظر منو می‌پرسه هم اونو تا میریم بیرون میگه زنگ بزنم کمیلم بیاد باهامون مسافرت می‌خوایم بریم همینه شام و ناهار اکثرا درست میکنم براش می‌بره باهم میخورن 

دوستش خیلی پسر باادبیه به چشم برادری هم تحصیل کردس و کلا از نظر فهم و شعور شکی توش نیست ولی خیلی وابسته به همن😭یعنی شب خواستگاریم ایشون اومده بود که من فکر کردم داداششه اون موقع نمیدونستم انقد اینا عزیزدل همدیگن

لباس میخواد بگیره هم نظر منو می‌پرسه هم اونو تا میریم بیرون میگه زنگ بزنم کمیلم بیاد باهامون مسافرت ...

ای بابا شوهر منم گاهی اینجوری میشه با یکی دوبار رفت و امد کنیم سریع میچسبه بهش تا برنامه های یک سال رو باهاش میچینه ولی بعد اگ طرف پیگیر‌نشه از یادش میره

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم

ما خونمون دو طبقس بعضی موقع ها شوهرم به شوخی یا جدی نمی‌دونم میگه طبقه بالا رو بدیم کمیل اینطوری همش پیش همیم بیشتر خوش میگذره بهش میگم آخه مگه بچه ای این همه وابسته ای میگی تو حسودی می‌کنی دوستی نداری اینجا این حرکات از تو بعیده(من شهر غریبم پیش خانوادم نیستم دوستی اینجا ندارم)

میشه بگین چیکار کنم🙏🏻🥲حتی دیگه یه بار که خیلی آمپر چسبونده بودم رفتم پیش مادرشوهرم گفتم گفت اینارو نمیتونی از هم جدا کنی عین داداشن خیلی ساله باهمن ولی من بازم باهاشون صحبت میکنم که هیچ چیزی عوض نشد

میترسم از اینکه زندگیمون بریزه به هم کلا

چه راهکاری دارید 

ببخشید عزیزم متوجه نشدم یعنی چی ؟

منظورش گرایش مرد ها به مردهاس البته دور از جون همسر شما 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ای بابا شوهر منم گاهی اینجوری میشه با یکی دوبار رفت و امد کنیم سریع میچسبه بهش تا برنامه های یک سال ...

کاش اینام اینطوری بودن از شانس بد من بیس چهاری در ارتباطن🥲خستم