2777
2789
عنوان

کنکور زبان

119 بازدید | 13 پست

برام سوال شده که کسی موقع ثبت نام زبان کنکور زده انگلیسی نمیتونه برای رشته زبان آلمانی یا زبان دیگه انتخاب رشته کنه؟

هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد

چرا کسی که انگلیسی داده باشه میتونه فقط باید توی دفترچه انتخاب رشته چک کنی ببینی پیش نیاز میخواد رشته‌ش یا نه

مثلا فرانسوی فردوسی پیش نیاز نمیخواد و از پایه تدریس میشه

چرا کسی که انگلیسی داده باشه میتونه فقط باید توی دفترچه انتخاب رشته چک کنی ببینی پیش نیاز میخواد رشت ...

ممنون جواب دادید، شما کنکور زبان دادید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

چه خوب، حقیقتا خودم می‌خوام برای کنکور زبان آماده کنم، زبانم هم خوب نیست ولی خب علاقه دارم و هم هدف دارم 

می‌خوام کنکور زبان بدم شما راهنمایی میکنید من از کجا شروع کنم بخونم یا استادی مشاوره برای راهنمایی میشناسید؟؟

چه خوب، حقیقتا خودم می‌خوام برای کنکور زبان آماده کنم، زبانم هم خوب نیست ولی خب علاقه دارم و هم هدف ...

حقیقتش من سه سال پیش کنکور دادم برای همین از اینکه کنکور الان چطوره و چه کمک درسی هایی توی بازاره زیاد خبر ندارم اما برای خودم به این نتیجه رسیدم که گرامر و دایره لغت توی کنکور ژبان به شدت تاثیر داره، ریدینگ رو هم باید تقویت کنی چون چند تاست و اگه عادت به خوندن متن بلند نداشته باشی خسته میشی

اگر هدفت کلا برای زبانه و خونوادت مشکلی ندارن که فقط کنکور زبان بدی، تجربی و ریاضی اینا ثبت نام نکن و کل تمرکزت رو بذار روی زبان و نهایی ها

حقیقتش من سه سال پیش کنکور دادم برای همین از اینکه کنکور الان چطوره و چه کمک درسی هایی توی بازاره زی ...

نه مشکلی ندارم کنکور زبان بدم الآنم دانشگاه میرم، کاری ندارند بدم یا نه

برای نهایی که فکر نکنم کاری بتونم بکنم زیاد معدل خوبی ندارم یا باید ترمیم کنم؟

منابعی پیشنهادی ندارید چی بخونم؟

نه مشکلی ندارم کنکور زبان بدم الآنم دانشگاه میرم، کاری ندارند بدم یا نهبرای نهایی که فکر نکنم کاری ب ...

خب خوبه، برای نهایی هم میتونی دی یا همون خرداد ترمیم بدی چک کن ببین کدوم درسا توی کنکور زبان تاثیر دارن چون همه‌شون نیست

برای منبع فقط شهاب اناری رو میشناسم ولی نمیدونم الان کتاب بهتری از اون اومده یا نه پس به نظرم بهتره یه جلسه بری پیش یه مشاور تحصیلی خوب و تموم این سوالات رو ازش بپرسی

خب خوبه، برای نهایی هم میتونی دی یا همون خرداد ترمیم بدی چک کن ببین کدوم درسا توی کنکور زبان تاثیر د ...

ممنون جواب میدید همیشه موفق باشی. جسارت نباشه میتونم بپرسم چه رشته ای میخونید الان؟ همون کنکور زبان انتخاب رشته کردید؟