2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر 

میدونم تاپیکم تکراریه ولی دوس دارم نظر تعداد بیشتریو بدونم 

حدودا دو سالی می‌شد که ازش خوشم میومد بعدش اومد بهم پیشنهاد داد که توی یه کافه همدیگه رو ببینیم بماند که من چقدر ذوق داشتم و همش داشتم تصور می‌کردم که چی بپوشم چی بگم و واقعا در بهترین ظاهر ممکن رفتم اونجا اما نمی‌دونم چرا تا دیدمش استرس گرفتم و اونم متوجه استرسم شد حتی گفت که من اگه میدونستم انقدر استرس میگیری اصن نمیگفتم بیای همو ببینیم 🥲 من نمی‌دونم چرا سر کارم ، تو محیطای آموزشی یا جاهای دیگه خیلی راحت با آقایون برخورد می‌کنم ولی وقتی با یه نفر به قصد آشنایی پیش میرم استرس می‌گیرم و خراب می‌کنم شاید چون برام نظرش مهم میشه اینطور میشه 🤦‍♀️ بعدشم بهم گفت رسیدی خونه حتما بهم خبر بده منم بهش اطلاع دادم که رسیدم و اونم گفت بسلامتی و حدودا سه روزه از اون دیت سمی  میگذره  و هیچ خبری ازش نشده حتی یه پیام کوتاه ساده 😩فقط فرداش یه ریلز از پیج کاریش برام فرستاد که دیدم برای ۶۰ نفر دیگه هم فرستاده و هیچ جوابی هم نداشتم که بگم خیلی ناراحتم از رفتارم اون آدم همه ی ملاکای منو داشت 🤦‍♀️ دیدم که هنوزم فالوم داره بنظرتون آنفالوش کنم ؟ باید چه رفتاری داشته باشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدی ببینم پسندش شدی یا نه؟شاید حس خوبی نگرفته ازین که استرسی شدی

شاید منتظر معذرت خواهیه

شاید نخوادت

خودت میشناسیش بلاخره دوساله باهاش در ارتباطی بودی 

اگه آدم زودرنجیه حتما ناراحت شده منتظره معذرت خواهی کنی

اگه ازین اخلاقا نداره حتما دوس نداره ادامه بده

ربطی به استرست نداشته. من دوستم از استرس زیاد تو دیت اول کلی استفراغ کرد ولی بازم پسر ولش نمیکرد. یکی دیگه هم کلی با اعتمادبنفس بود خیلی هم چهره زیبایی داشت ولی به دیت دوم نرسید

و خدایی که در این نزدیکیست 
متوجه نشدی ببینم پسندش شدی یا نه؟شاید حس خوبی نگرفته ازین که استرسی شدیشاید منتظر معذرت خواهیهشاید ن ...

معذرت بخوام چون استرس گرفتم ؟ مگه دست خودم بوده ؟ 

فکر کنم گزینه ی دوم باشه نمی‌دونم آخه بعدشم گفت بهم رسیدی حتما خبر بده چند بار زنگ‌ زد یهو غیب شد خیلی عجیب بود برام رفتارش