2777
2789

سوراخ کردن گوشو میگم پارسال سوراخ کردم پیش دکتر با تفنگ یه ماه خوب بود بعد عفونت کرد تازه چقدم من مراقبت میکردمو پماد بزن بشور گوشواره رو بچرخونو...

خیلیا گفتن به خاطر اینه که طلا ننداختی چون گوشواره طلا نداشتم نشد

حالا دوباره می‌خوام برم دوتا سمت راست یکی سمت چپ 

چیکار کنم باز عفونت نکنه لطفاً میگین و اینکه گوشواره طلا ندارم به جاش چی بندازم؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

من خودم نخ انداختم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استیل میندازم‌عفونت میکنه

آره من هرچی میندازم عفونت می‌کنه نمیدونم چرا

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
من خودم نخ انداختم

چند وقت بعدش نخ انداختی ؟

نخ رو تا کی باید بزاری بمونه؟

نقره یا استیلقبل اینکه بندازی بزار شب تا صبح قفلش بمونه توی یه تیکه گوشت چرخکرده که اونو بخوره گوشت ...

باید نقره بگیرم آخه استیل چنتا گرفتم باز عفونت کرد

جدی واقعا بزارم توی گوشت چرخ کرده اوکی میشه؟

چند وقت بعدش نخ انداختی ؟نخ رو تا کی باید بزاری بمونه؟

همون موقع که سوراخ کردم...بعدشم کرم مرطوب کننده میزدم که نخه نچسبه و هر یه ساعت یه بار میچرخوندم...البته نمیدونم این کار درسته یا نه..اما من و خواهرم که اینطوری سوراخ کردیم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چند وقت بعدش نخ انداختی ؟نخ رو تا کی باید بزاری بمونه؟

میتونی یه گوشواره کوچیک بدل بگیری بدی بیرون آب طلا بزنن بهش که حساسیت نداشته. باشه البته قبلش بپرس از طلا فروشیا که چه جنسی بگیری بهتره

بله عزیزم

مرسی از راهنماییت 🙏🏻🤍