2777
2789
عنوان

چرا کار کنم ؟

486 بازدید | 28 پست

میدونم که این بحث زیاد اینجا مطرح میشه .. اشتغال بهتره یا خانداری ؟ چرا یه خانم باید وقت و انرژی ش رو بزاره در حالی که میتونه وقتش رو با تفریح و انواع کلاس ها سپری کنه ؟

خب واقعیت اینه که بعضی از ما به آنچه که خواستیم رسیدیم و بعضی نه .. یعنی یه سری از ما مجبوریم کار کنیم و یه سری لذت می بریم از کار کردن یا ترجیح میدیم کار کنیم ...

یه سری به رغم تحصیلات یا مهارت خاص کار مناسب نیافتند و مجبور شدن به خانه داری صرف ، و یک سری انتخابشون این هست که خانه دار باشند...

همه ی محترمند و از نظر من هیچ کسی بهتر از اون یکی نیست ...

به هر حال گاهی ما انتخاب میکنیم و گاهی به جبر زندگی تن می دیم .. امیدوارم هر کس هر کاری میکنه انتخابی باشه ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دوستان ...

کار گردن خوبیهای زیادی داره ...ولی سختیهای خودش رو هم داره ...

خیلی مهمه که کار به ادم لذت بده .. گاهی متاسفانه اینطور نیست ....  کاش همه کاری که دوست دارن داشته باشن

من دوست ندارم کار کنم مجبورم به خاطر پول وگرنه اگر مسیله مالی نبود حاضرنبودم یه روزم از بچم دور باشم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
بله دوستان ... کار گردن خوبیهای زیادی داره ...ولی سختیهای خودش رو هم داره ... خیلی مهمه که کار ...

من که کارمو دوست دارم...حتی پولدارترین مرد دنیا رو هم داشته باشم بازم دوست دارم کار کنم اصلا برا من یه  دنیای متفاوته با خانه داری

من فعلا درس میخونم .. اگه یه روزی تصمیم بگیرم کار کنم فقط و فقط واسه سرگرمیمه و اینکه مطمئنن حس خوبی بهم میده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من ترجیح میدم کار نکنم.مگر اینکه کار و اشتغال خودمون باشه.من الان کار میکنم با اینکه حقوق مزایام بد نیست ولی از محیط کارم به شدت ناراضیم.

ولی انشالا در آینده خیلی دوس دارم تو شرکت یا مغازه شوهرم کار کنم.رئیس و مرئوس خودم باشم

مرسی دوستان . من تا 9 نت دارم . گفتم  این مقاله ی  خوب رو بچه های اینجا هم بخونند . سپاس

من دوست ندارم كار كنم به خاطر بچه هام تا قبل از بچه خيلي اكتيو بودم ولي از موقعي كه بچهدار شدم فقط در كنار اونها لذت ميبرم و تمام وقتم براي راحتي و آموزش اونها صرف ميشه و از اين بابت خيلي خوشحالم كه تك تك لحظه هاي بزرگ شدن دوتا بچه هام در كنارشون بودم خداروشكر نياز مالي هم نداشتم كه كار كنم

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
من که کارمو دوست دارم...حتی پولدارترین مرد دنیا رو هم داشته باشم بازم دوست دارم کار کنم اصلا برا من ...

چه خوب که اینقدر کارت رو دوست داری ...