2777
2789
عنوان

به نظرتون

119 بازدید | 19 پست

سلام  به نظرتون برم رشته مدیریت بازرگانی تهران که علاقه چندانی بهش ندارم بخونم یا برم رشته زبان روسی  مازندران که دوست دارم بخونم؟

آخه توی تهران امکان کار دانشجویی و پیشرفت بیشتره

لطفا منم مثل خواهرتون راهنمایی کنید🥲💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییتون🌹 به نظرتون کدوم اینده دار تره؟

خب من کسایی رو دیدم یعنی دو سه نفر از دوستام با مدرک مدیریت بازرگانی استخدام بانک ها و گمرک شدن

زبان روسی هم اگر ادامه تحصیل بدین هم میتونین توی دانشگاه تدریس کنید هم آموزشگاه زبان های خارجه بزنید که درامدش خوبه

خب من کسایی رو دیدم یعنی دو سه نفر از دوستام با مدرک مدیریت بازرگانی استخدام بانک ها و گمرک شدنزبان ...

میترسم احساسی تصمیم بگیرم ،چند سال بعد بگم این چه غلطی بود که کردی

علاقه مهمه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

علاقه مهمه...از نظر من که زبان روسی چون زبان روسی زبان شیرینی هست و بعد از یادگیریش میتونید به عنوان ...

به نظر شما اگه دانشگاهم رو بزنم مازندران، توی شهری مثل بابلسر میتونم پیشرفت کنم و کار دانشجویی چیزی پیدا کنم؟

با اینکه عاشق شهرای شمالی ام حس میکنم خیلی نمیتونم پیشرفت کنم اونجا چون شهر ساحلی و امکانات زیادی نداره

به نظر شما اگه دانشگاهم رو بزنم مازندران، توی شهری مثل بابلسر میتونم پیشرفت کنم و کار دانشجویی چیزی ...

با تلاش صددرصد موفق میشین ...مازندران شهر زیباییه و مردم خونگرمی داره...اگه بتونید کار دانشجویی پیدا کنید که عالی میشه عزیزم

اگه به بازرگانی علاقه نداری نرو بد بختی مثل من فقط استعداد علاقه می خواد

عه شما هم رشتتون بازرگانیه؟ 

بخاطر تهران بودنش وسوسه شدم بیام چون اونجا نسبت به شهرای کوچیک خیلی بیشتر امکان ترقی هست

نه علامه نمیارم🥺

اشکالی نداره

برو دنبال علاقت

و یه نصیحت این که رو رشته دانشگاهیت هم برای وارد بازار کار شدن و پول دراوردن اصلااا حساب باز نکن 

چه مدیریت چه زبان 

حتما کنارش یه مهارت پولساز یاد بگیر

اشکالی ندارهبرو دنبال علاقتو یه نصیحت این که رو رشته دانشگاهیت هم برای وارد بازار کار شدن و پول دراو ...

مرسی از راهنماییتون🩷  هدفم دقیقا همینه بخاطر همین دودلم، چون میگم تهران امکان اینکه مهارتی چیزی یاد بگیرم و ترقی کنم بیشتره ولی از یه طرف علاقه چندانی ندارم به مدیریت