2777
2789
عنوان

دبیری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3156 بازدید | 97 پست
ممنونم ازمحبتتون خدا خیرتون بدهسرفرصت میشه بگین مدارک امتیاز اور چه چیزایی میشه دقیقا؟

سابقه تدریس

اردوی جهادی ، بسج فعال 

مقام کشوری ، اختراع ، مقاله ، مقام در زمینه جشنواره های قرآنی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهواسه کیفیت بخشی زیاد حرفی واسه گفتن نداشت چون سال اول بودولی برای مصاحبه بازم به درد خورد

پکیج مصاحبه اش واقعا خوب بود 

البته توی بحث گروهی کلا سناریو یکجور دیگه بود برای ما 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچها من منابع آموزگاری فایلای چند تا موسسه خریدم فقط با پنجاه تومن میدم هر کی خواست بگه 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

سلام وقتتون بخیر، منم امسال کتبی قبول شدم ولی متاسفانه مصاحبه رد شدم😔 میخواستم برم دنبال مدرک بسیج فعال نمیدونم امکانش هست توی یک سال بگیرم یا نه، شما اطلاع دارید؟

و یه سؤال دیگه اینکه منابع عمومی و اختصاصی و تخصصی رو از نوین تهیه کردید؟ من pdf های نوین رو دیدم ولی نمیدونستم کتابم داره، چطور میتونم تهیه کنم؟ ببخشید سؤالام زیاد شدن🙏🏻