2821
2789
ممنون عزیزم جوابتو الان دیدم یعنی بنفشه پایه زیتون به ابروت زدی پوستت خوب شد؟  از چه نظر؟&n ...

یک هفته اول تغیراتش رو دیدم پوستم شفاف و روشن شد  ولی خب باید مداوم استفاده کنی

این که پوستت خوب شده باشه و ولش کنی دوباره برمیگرده به قبل

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
یک هفته اول تغیراتش رو دیدم پوستم شفاف و روشن شد  ولی خب باید مداوم استفاده کنی این که پوستت خ ...

ممنون

منم بنفشه پایه زیتونی گرفتم

پس از امشب بزنم به ابروم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون منم بنفشه پایه زیتونی گرفتم پس از امشب بزنم به ابروم

بله برای هر ابرو یک قطره کافیه بیشتر نزن با انگشتت بزن به همه ابروت

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
کی گفته نداره اصل طب واسه اسلامه دیگه😐

تعجب میکنم طب گیاهی توی تمام دنیا وجود داشته و دارد و خواهد داشت 

در ضمن کسی که میگه اصل طب فقط طب اسلامیه چرا دنبال فرع طب میره و دنبال رژیم کاناداییه  خب اصل رژیم طب اسلامی بگیر.

من که امروزم بهشت نقد حاصل میشود وعده فردای زاهد را چرا باور کنم
طب سنتی همون طب اسلامیه عزیزم.. اصل اسمش طب اسلامی هستش

خخخخ یعنی  الان با این حرف شما طب سنتی چین که در جهان بسیار گسترده است میشه طب سنتی اسلامی اصل چینی

من که امروزم بهشت نقد حاصل میشود وعده فردای زاهد را چرا باور کنم
خخخخ یعنی  الان با این حرف شما طب سنتی چین که در جهان بسیار گسترده است میشه طب سنتی اسلامی اصل ...

هاهاها چ خنده داربود خندیدم. بعضیا کلا احترام سرشون نمیشه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
والا من برای معده دردم دارو داد یعنی معجزه شد انگار از بچگی با معده درد مشکل داشتم برای ضعف چشمم و ...

سلام.شما اومدین مشهد ابوطالب ۳۱رفتین یاآدرسش یه جادیگه بود.واسه باردارشدنم خوبه داروهاش یانه

خدایاشکرت
سلام.شما اومدین مشهد ابوطالب ۳۱رفتین یاآدرسش یه جادیگه بود.واسه باردارشدنم خوبه داروهاش یانه

سلام من یکی از نزدیکانم باردار نمیشد گفته بودن میکرو باید بشه با مصرف داروهای طب اسلامی همون ماه اول باردار شد 

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘

من نه فروشنده دارو هستم نه تبلیغ کننده اش ولی بچه ام هر سال خیلی سرما میخورد و آنتی بیوتیک مصرف میکرد امسال خدا را شکر به لطف داروی امام کاظم دکتر نرفتم

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘
سلام ..جواب منو بدید خاهشا..مشهد پیش چه کسی رفتین؟؟من واقعا لازم دارم برا چشم و معده

درخواست دوستیم رو قبول کن عزیزم