2821
2789

طب سنتی و اسلامی متفاوت طب اسلامی از احادیث گرفته شده طب سنتی از ابو علی سینا

من داروهای طب اسلامی استفاده کردم و خوب شدم ولی طب سنتی نه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
طب سنتی و اسلامی متفاوت طب اسلامی از احادیث گرفته شده طب سنتی از ابو علی سینا من داروهای طب اسلامی ...

سلام فاطمه جون خوبی؟شما همونی ک طب اسلامی رو ب من معرفی کردین؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام فاطمه جون خوبی؟شما همونی ک طب اسلامی رو ب من معرفی کردین؟

به خیلی ها معرفی کردم عزیزم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
به خیلی ها معرفی کردم عزیزم

مرسی از لطفت عزیزم داروهاشونو ک خودشون میفروشن سفارش دادم اومده چن روزه داریم مصرف میکنیم ایشالاک جواب بگیریم و همیشه دعاگوت باشیم.مشکل خودت حل شد؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
 مرسی از لطفت عزیزم داروهاشونو ک خودشون میفروشن سفارش دادم اومده چن روزه داریم مصرف میکنیم ای ...

والا من برای معده دردم دارو داد یعنی معجزه شد انگار از بچگی با معده درد مشکل داشتم

برای ضعف چشمم و پوستم دارو داد که واقعا دیدم خوب شده پوستم عالی شده

من مرداد رفتم مشهد پیش خودش

خواهش میکنم امیدوارم که شما هم نتیجه بگیرید

طب اسلامی از احادیث و روایاتی استخراج شده که ائمه معصومین در مورد درمان بیماریها و خواص گیاهان و غذاها دارن

قبلا اگه یادتون باشه مثلا کتابهایی داشتیم به اسم طب الصادق یا... 

الان در غالب طب اسلامی تمام اون احادیث و روایات امامان رو جمع آوری کردن و پدر طب اسلامی هم آیت اله تبریزیان هستن

و خیلیها با طب اسلامی درمان شدن

و از داروها نتیجه دیدن

نکته ای هم که باید بگم برای اینکه دوستان باورشون بشه کلکی در کار نیست و این طب مثل بعضی چیزهای دیگه دکان نیست

اولا که ویزیت طب اسلامی رایگانه. یعنی شما پیش آیت اله تبریزیان یا شاگردانشون که برین رایگان ویزیت می کنن

و دوما اینکه داروهای طب اسلامی هم نسبت به داروهای شیمیایی و حتی داروهای طب سنتی بسیار ارزانتره و حتی. طرز تهیه داروها هم انحصاری نیست

و خود آیت اله تبریزیان طرز تهیه همه شو میگه کهه

هرکی بخواد حتی بتونه خودش تهیه کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

والا من برای معده دردم دارو داد یعنی معجزه شد انگار از بچگی با معده درد مشکل داشتم برای ضعف چشمم و ...

برای پوست کدوم داروشو مصرف کردی فاطمه جون؟؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

روغن بنفشه پایه زیتون هر شب به کدوم از ابروهام یه قطره زدم

اسلام که طب نداره ماشالله چقدم سر حرفتی کوتاه بیا عزیزم😒😒😒😒

عزیزم داره 

از روایات و احادیث ائمه برگرفتع شده 

و با طب سنتی تفاوت هایی داره  . من داروهای طب اسلامی رو استفاده کردم کاملا با داروهای سنتی متفاوته 

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 
روغن بنفشه پایه زیتون هر شب به کدوم از ابروهام یه قطره زدم

ممنون عزیزم

جوابتو الان دیدم

یعنی بنفشه پایه زیتون به ابروت زدی

پوستت خوب شد؟ 

از چه نظر؟ 

چقدر طول کشید اثرشو دیدی؟