2777
2789
عنوان

پدر شوهر سمی

302 بازدید | 35 پست

بچه ها ما کلا سالی ۲ آلی ۳ بار بریم سفر ، بعد قراره این هفته بریم و دیشب ب پدر شوهرم گفتیم که میخواییم بریم مسافرت انگار کل غم های دنیا اومد تو صورتش.  گفت نرین چرا اینقدر میرین مسافرت

با لحن بد هم گفت ،شوهرم هم یکم تند جوابشو داد .حالا من عذاب وجدان گرفتم ک چرا شوهرم تند جوابشو داد ، و از طرفی هم دلم چرکی شده اینقدر که ما هر کار میخواییم بکنیم اینا نع میارن

شما بگین چیکار کنیم آخه ما 

بعدشم دیگه آزمون نپرسید کجا اصن میخوایین برین ،به جای اینکه بگن ب سلامت برین و خوش بگذره همش انرژی منفی ان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر و مادرشوهر منم همینطورین 

۲سال پیش برادرشوهرم با خانواده زنش میخواستن برن مسافرت اینا راضی نبودن

اونام یهو تو راه تصادف کردن و مادرزنه بعد از چند،وقت مرد

ایناهم حالا دیگه ول نمیکنن میگن ما نفرین کردیم و راضی نبودیم برا همین مرد😐😐

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
کلا مخالف مسافرت هستن ،خودشون هم هیج جا نمیرن هم بخاطر پولش هم میگن خطرنلکه😑

خبر ندید ،کار خودتونو انجام بدید ،شما الان یه خانواده اید خودتون میتونید تصمیم بگیرید خبر کردن خانواده شوهر بی معنی 

هیچی نگید چیزیم گفتن محل ندین کار خودتونو بکنید حالا مثلا گفت نرید مسافرت شما کنسل کردین

نه ولی اعصابم بهم میریزه کلا انرژی منفی ان،همش نه میارن آدم رو میترسونن

عزیزم همه جا همینه حتی اگر خودشونم بهترین سفرارو برن بازم دلشون راضی نیست پسرشون خرج کنه اوناهم برا ...

چی بگم اینقدر حالم بد شده از دستشون

آخه خودشون هم هیج جایی میرن اصلا مسافرت نمیرن

و من بیشتر بخاطر این حجم از انرژی منفی و نه گفتن و استرسی ک دارن ازشون خوشم نمیاد همش میترسم بریم و اتفاقی بیافته اینقدر ک اینا منفی ان

خبر ندید ،کار خودتونو انجام بدید ،شما الان یه خانواده اید خودتون میتونید تصمیم بگیرید خبر کردن خانوا ...

نمیدونم شاید هم باید همین کارو کنیم ،ولی وقتی نباشیم می‌فهمن ک رفتیم سفر و بد دلخور میشن ک چرا نگفتیم بهشون ،البته سری قبل این کارو کردیم و نگفته رفتیم و بعد ک اومدیم فهمیدن ...

پدرشوهر و مادرشوهر منم همینطورین ۲سال پیش برادرشوهرم با خانواده زنش میخواستن برن مسافرت اینا راضی نب ...

چقدر بیشعور الان اگر خوانواده دامادشون این کارو باهاشون بکنه چی بازم حق و ب اونا میدن 😐

شایدم حسودیشون میشع

خیلی اخلاق های خاصی داره پدرشوهرم اصلا قابل تحمل نیست نمیدونم چرا اینکارا رو میکنن....به جای اینکه از اینکه بچه شون میره سفر و خوش هست خوشحال باشن ،هم ناراحت میشن ب طور فاحش ..هم حال پسر شون و من رو هم خراب میکنن ک همسرم مجبور شد تند صحبت کنه و حالا عذاب وجدان داره