2777
2789
عنوان

خواستگار

682 بازدید | 45 پست

بین این دوتا خواستگار کدومو انتخاب میکنین من که دیگه مخم نمیکشه. 

گزینه1غریبه: مهربونه، خانوادش مذهبی ولی خوبن مهربونن، تازه یک ماه از سربازیشو مونده فقط، وضعیت مالی بد نیستن خوبه، پسره سرکار نمیره هنوز، ماشین نداره، خوش اخلاقه،یکی یدونس،دوتا خواهر داره. 

گزینه2پسرخاله: بداخلاق نیست ولی عصبی بشه اروم کردنش سخته، وضعیت مالی خوبه، ماشین داره، خونه داره، فقط سرکار نمیره میره یعنی ولی کم(شوتی)،یه برادر داره. 

بین دوتاشون موندم پسرخالم حس میکنم منو بخاطر خودم نمیاد سمتم ولی غریبه بخاطر خودم منو میخاد، پسرخالم برام کادو ادکلن عینک ساعتو اینا میخره ولی غریبه کاکائو پاستیل لواشک، نمیدونم واقعا بینشون موندم دوتاشونم دوس دارم💔مخم دیگه هنگ کرده شما بگین

تعداد رای : 40
نظرسنجی
غریبه
29
72%
پسرخالم
11
27%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂ینی چی دوتاشون دوس داری

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اسی بنظرم  بنظرم فعلا ازوواج نکن چ ن حس کرم بچه ای  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏