2777
2789

من یکساله درگیرم بعد زایمان خوب نمیشه پماد دارو وهمه چی استفاده کردم اما باز فایده نداره یبوست ندارم کلافه ام میگن عمل بدترت میکنه تجربه هاتون وبگید چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پیش جراح درستکار و کسی که درصد رضایت ازش بالاس جراحی کنی 

اونایی که برگشت دارن به خاطر اینکه که دکتر کامل عمل نمیکنه 

فقط همین اوایل را برمیداره 

کار نداره دوباره یک هفته بعد قسمت های داخلی دوباره عمل میخواد 

مادر من چندین سال پیش عمل و خدا را شکر راحت شد

🥰                 

باید پیش جراح درستکار و کسی که درصد رضایت ازش بالاس جراحی کنی اونایی که برگشت دارن به خاطر اینکه که ...

پیدا کردن دکتر خوب سخت شده بعضیا بعد جراحی آرزوی مرگ میکنن

ن خیلیارو دیدم راحت شدن عمل سنتی خوبه ولی لیزر برگشت داره

آخرش مجبور به عمل میشم یکسال بیشتر دارم رعایت میکنم میگم خودش خوب بشه چون همه گفتن تحمل کنی خوب میشی

آخرش مجبور به عمل میشم یکسال بیشتر دارم رعایت میکنم میگم خودش خوب بشه چون همه گفتن تحمل کنی خوب میشی

شقاق بستگی به عمقش داره 

اونایی که سطحی هس خوب میشن ولی عمیقا نه 

هر چقدر بگذره هم مزمن میشن 

شقاق بستگی به عمقش داره اونایی که سطحی هس خوب میشن ولی عمیقا نه هر چقدر بگذره هم مزمن میشن

آخرین بار که دکتر رفتم گفت اثری از شقاق نیست اگرم بوده خوب شده اوایل هر چی میرفتن میگفتن شقاق مزمن الان دیگه نمیدونم چه دردیه