2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاااااتموم؟

میدونی خیلی دوسش داشتم و دارم نمیدونم چه قضاوتی میکنی در موردم، من ازدواج کردم ولی نتونستم از فکرش بیام بیرون. مدام کارای اونو ،حرفاشو با شوهرم مقایسه میکنم میبینم چقد اون خوب بود . چه روزایی داشتیم باهم ولی حیف ک از خریت خودم و دست روزگار تموم شدن . الان شوهرمو دوسش دارم ولی*عشق فقط یه بار اتفاق میوفته*

ببخشید زیاده گویی کردم دلم گرفت یوهو 

_Shookoo_شکوفه_
میدونی خیلی دوسش داشتم و دارم نمیدونم چه قضاوتی میکنی در موردم، من ازدواج کردم ولی نتونستم از فکرش ب ...

آهاخب بیخیال باش سعی کن همه ی حسی ک به اون داری به شوهرت داشته باشی میشه بپرسم چرابهم نرسیدینوچنوقته ازدواج کردی؟

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
آهاخب بیخیال باش سعی کن همه ی حسی ک به اون داری به شوهرت داشته باشی میشه بپرسم چرابهم نرسیدینوچنوقته ...

دقیقا دارم همین کارو میکنم ولی وقتی شوهرم اونطور که باید عاشقم نیست و دوسم نداره ناخوداگاه تو ذهنم مقایسه میشن . 

من حدود 7 ماهه ازدواج کردم . 

_Shookoo_شکوفه_
دقیقا دارم همین کارو میکنم ولی وقتی شوهرم اونطور که باید عاشقم نیست و دوسم نداره ناخوداگاه تو ذهنم م ...

عزیزم شما همونی که از شمال بودی واسه سفر دبی راهنمایی کردی منو؟

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
دقیقا دارم همین کارو میکنم ولی وقتی شوهرم اونطور که باید عاشقم نیست و دوسم نداره ناخوداگاه تو ذهنم م ...

مطمئن باش اگه با عشقتم رفته بودی زیر یه سقف الان همه چی عادی شده بود و شاید این حرفا  رو در مورد اون میزدی ولی چون بهش نرسیدی واست شده اسطوره

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

آهاچرادوست نداره من فک کردم عاشقته،عیب نداره بازم سعیتوکن اصلاهروقت خواستی به اون بفکری ذهنتودرگیریچیزدیگه کن

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍