2777
2789
عنوان

ورزش در بارداری

560 بازدید | 11 پست

سلام .کیا تو بارداری ورزش میکنن یا میکردن?نظرتونم راجع به ورزش کردن تو بارداری بگین

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

من. یوگا و ورزش‌های سبک کردم. اما تحت نظر مربی و ماما باید باشید. یه سی‌دی و کتاب هم هست که در مورد بارداری اطلاعات می‌ده و ورزش‌های مفید و مناسب بارداری رو تصویری آموزش می‌ده. من به توصیه مامای مدرس کلاس بارداری از داروخونه خریدمش

من. یوگا و ورزش‌های سبک کردم. اما تحت نظر مربی و ماما باید باشید. یه سی‌دی و کتاب هم هست که در مورد ...

من قبل بارداری پیلاتس انجام میدادم ولی نه خیلیی منظم  حالاهم شروع کردم یوگا انجام میدم ولی با ویدیو ورزشهایی که خانمای باردار انجام میدن.واسه شما تاثیر داشت?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم قبل از بارداری ورزش سنگین می‌کردم. تی‌.آر.ایکس و پیلاتس و اسپینینگ سه روز در هفته. بعد که باردار شدم دیگه مجبور شدم سبک کنم دیگه.

هنوز زایمان نکردم اما درد پا و مفاصل و کمر و اینا نگرفتم تا الآن که وارد ماه نهم شدم. حین ورزش‌ها تنفس درست هم یاد می‌گیرید. البته از ماه سوم به بعد با اجازه دکترتون ورزش کنید. خیلی احتیاط کنید تو ماه‌های اول

من هم قبل از بارداری ورزش سنگین می‌کردم. تی‌.آر.ایکس و پیلاتس و اسپینینگ سه روز در هفته. بعد که بارد ...

خیلی ممنون که راهنمایی کردین 

من تو سه ماه اول حالم خوب نبود اصلن نتونستم ورزش کنم تاره شروع کردم ، الانم کمر درد و لگن درد دارم . 

اگه حالت خوبه یوگا لایت کار کن ، حتمن ویدیو مخصوص سه ماه اول رو ببین . بعدن واسه کمر و اینا ماهای بالاتر کمتر اذیت میشی .

دوران بارداری خیلی حساسه نباید به بدن فشار آورد اضافه وزن بعد از زایمان طبیعیه و برای همه پیش میاد الان یه روش های جدید اومده مخصوص خانم هایی که زایمان کردن که من فعلا فقط تو مرکز اینشیپ بادی دیدم . یه تکنولوژی جدیده و خیلی ام خوب جواب می ده. الان دیگه واسه هر چیزی راه حل اومده چرا به خودمون سخت بگیریم . 

من. یوگا و ورزش‌های سبک کردم. اما تحت نظر مربی و ماما باید باشید. یه سی‌دی و کتاب هم هست که در مورد ...

سلام

میشه اسم این سی دی بارداری رو به من هم بگین

تو این شرایط کرونا نمیتونم کلاس حضوری برم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده