2777
2789
عنوان

انتخاب رشته سوابق توروخدا بیاید

72 بازدید | 11 پست

دوستم رتبه 39هزار انسانی اورده تا حد خوکشی داره میره میخوام کمکش کنم تراز سوابقش 6500هست چطور انتخاب رشته بر اساس سوابق براش انجام بدم که حتما ملی یا نوبت دوم رو بیاره 

مشاور ببرینش برا انتخاب رشته

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تورو خدا بگو‌من از کجا مشاور بگیرم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
توروخدا بیشتر برام توضیح بده خداخیرت بده

ببین عزیزم من با سوابق رفتم دانشگاه اصلا کنکور مهم نیست وگرنه من ک خیلی داغون تر این بودم  و اینکه رشته هایی ک میتونه بزنه هم زیادن  فقط بهش بگو شهرای بزرگ رو نزنه  شماره مشاورمم بخاین میدم پارسال ازم ۳۰۰گرفت حتی نیازی هم به مشاور نیست خودت کد رشته هارو در میاری میری کافینت تمام

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...