2777
2789

سلاممممممم، ی مدت یجا املاکی رفتم برا مصاحبه که بعد کلا منصرف شدم از اینکه برم املاکی کار کنم، اونی ک مصاحبه کاری گرف ازم خیلی شخص مودب و سر به زیری بود فکر نمیکردم پیام بده و بگه میشه اشنا شم باهات؟ ردش کنم؟ چی بگم بهش بنظرتون زشت نباشه؟ از اخلاقش من خوشم اومد روزی ک رفتم و به این فکر میکردم ک میتونم اونجا مشغول بشم و کسی نمیتونه اذیتم کنه ولی اینکه همچین پیامی داده ازردم میکنه

بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با خودت چند چندی 😕 بالاخره خوشت اومده یا نه ؟ اصلا تمایل داری به رابطه ؟ 

بعدشم مگه بادیگاردت بوده که ازت دفاع کنه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

خب اشنا شو اگہ قصدش جدیہ بگو من اھل دوستی الکی نیستم فقط رابطہ جدی دیگہ ببین چی میگہ اگہ قبول کرد آشنا شو چہ عیبی دارہ من دوران مجردی ھیچ خری بھم پیشنھاد نمیداد بابدبختی شوھرکردم🤣🤣

عزیزم با خودت چند چندی 😕 بالاخره خوشت اومده یا نه ؟ اصلا تمایل داری به رابطه ؟ بعدشم مگه بادیگاردت ...

😂😂😂 من خوشم اومد ازش ولی ن تمایلی ام ندارم چطوری ردش کنم

ارههه درامد خوبی ام داره ولی من به این اقا چی بگم؟

مشخص چی بگی 

شما فردا اگه میخوای تو بازار املاک کار کنی  اینجوری باید هر روز  یه نفر قرار میزاره 

منتفی چون تو محیط بنگاه و اگه بنگاه دگه هم بری بازم ممکنه در ارتباط باشید

😂😂😂 من خوشم اومد ازش ولی ن تمایلی ام ندارم چطوری ردش کنم

بگو ممنونم از پیشنهادتون اما تمایلی به برقراری رابطه ندارم یا شرایطش رو ندارم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
مشخص چی بگی شما فردا اگه میخوای تو بازار املاک کار کنی اینجوری باید هر روز یه نفر قرار میزاره منتف ...

املاکو ک منصرف شدم برم کلا ولی ممنون صحبت میکنم باهاش 🥲