2777
2789
عنوان

کلاهبرداری به شیوه های مختلف

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 20 پست
تو آگهی های دیوار اونایی که بیعانه میخوان هم ممکنه کلاه .بردار باشند سعی کنید حضوری برین بدون پرداخت ...

👌👌درسته ودیوارچقدر خوبکه پرداخت امن رو گذاشته برای جلوگیری از سواستفاده کلاهبردارا

مرسی که گفتید واقعا نکته مهمی بود

اگه از برنامه دیوار چیزی میخاید بخرید پول بیانه نزنید واسه طرف حتی اگه اسرار داشت ک مشتری داره میاد نمیتونم صبر کنم از این حرفا

فرض کنید شما ی وسیله میخاید از دیوار بخرید قیمتش نسبتا مناسبه .. بعدا می‌آید مثلا ی ماشین فرضی آگهی میکنی قیمتش پایین تر از حد بازار و سریع چند نفر زنگ میزنن ک ماشین ما میخایم شما میگی بیانه بده تا واست نگهدارم شما پولی ک واریز میکنی ب نام خود صاحب ماشین نیست شما شماره کارت اون کسیو میدید ک میخای ازش وسیله رو بخرید و اینجوری میشه ک کلاه برداری اتفاق میوفته

آقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم راننده هست تو جاده بودیم تو پمپ بنزین یه پژو پارس اومدیه وسیله ماشین دستش بود پلمپ بود گفت اینو یکی جا طلب داده بهم به دردم. نمیخوره نصف قیمت میفروشم من به شوهرم گفتم برندار شاید دزدی باشه ولی گفت خوب میگه خرید ازش بعد که اومدیم شهرمون نشون مکانیک داد گفت این اوراقی بوده برداشته بود قشنگ مثل نو پلمپش کرده بود هیچی دیگه کارت هم کشید ولی ما کاری نتونستیم بکنیم چون اگه شکایت هم میکردیم خودمون مجرم میشیدیم

یه بار بچهامون رفته بودن مشهد یه نفر دو تا لباس نو نشون داده گفته میخواید گفتن اره  پولش دادن ویکی دیگه که تو پلاستیک بوده داده بهشون اونا هم باز نکردن وفتی رفتن خونه دیدن لباس کهنه هست