2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم خواب دیدن 

خواب دیده دوتا ادم خیلی درشت هیکل تو خونه همسایه بغلی هستن همسرم ازتوی اتاق خواب خودمون خونه اونا رو میدیده .میگه توی خواب میدونستم جن هستن و اونا هم منو نگاه میکردن یه کم خونه رو به هم ریختن و پریدن رفتن به اسمون 

میگه منم توی خواب بودم ولی اونا رو نمیدیدم فقط از جابه جا شدن وسایل ترسیده بودم 

من خدا را در خنده های تو می بینم
من از قیافه ترسناکش و اینکه هی غیب میشد و ظاهر میشد تو خوابم یا اینکه خواب‌ میبینم اشیا تو‌خونم هی ...

من بخدا پریشب خواب بودم ۳شب انگار یکی اروم میکوبید به پنجره تا تو جا بودم و گوش میدادم صدا میومد اما به محض اینکه بلند میشم برم ببینم چیه صدا قطع میشه.بعد یه گربه اندازه ببر داشت نگاه میکرد.خپابیدم.ساعت ۷ صبحم صدا به شیشه زدن پنجره باز اومد طوری که بیدار شدم از خواب باز رفتم قطع شد هیچیم نبود.همش میگم نکنهذجن میاد خونم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله