2777
2789
عنوان

شوهر بی شرفم

192 بازدید | 7 پست

حالم خیلی بده خیلیییی

حتی یه دوست ندارم باهاش حرف بزنم

حتی کسی چند ماهه سراغمون نگرفته

حتی مامانم برام زنگ نمیزنه🙂💔😭

دیشب شوهرم دستمو گاز گرفت خیلی دردم اومد حتی کبودم‌شد من داد زدم بعد کتکم زد گفت چرا داد میزنی😓

بعد من باهاش حرف نزدم کارش نداشتم دیگ تا هی شروع کرد فحش دادن به مامانم

آقا به خدا من مامانمو خیلی دوس دارم آخه چیکارش داره

مگه چیکارش کرده😭

دلم میسوزه بعد منم گفتم هر چی به بابا و مامان من میگی به بابا و مامان خودت میگی

هیچی داداشش خونمون بود

در اومد به من گفت باره آخرت باشه میبینم به بابا و مامانم یه چیز میگی گفتم من چیزی نگفتم هر چی بهم گفت گفتم با خودتی گفت دفعه دیگه میرم میزنم تو گوش بابات و.....

من بابام مریضه پشتم نیست به خدا آخرین بار یادم نمیاد کی زنگم زد🙂💔

من کسیو ندارم

با خدا هم قهر کردم

چون بهم اهمیت نمیده

قرص اعصابم که از پا درم آورده 

منم برا اینکه شوهرمو بترسونم ۴تا قرص اعصاب خوردم گرفت زدم بعدم دکتر....

آخه گناهم چیه هوم؟😓😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرت که با این همه بی احترامی موندی و گذاشتی حتی برادر شوهرت هم برینه روت،ببخشید اینقدر رک گفتم،منم شرایط تو رو داشتم ،آخرین بار دستم رو گاز گرفت،دیگه خانوادش هم داشتن حرمت میشکستن،دیگه طاقت نیاوردم ،مرگ بهتر از زندگی با تحقیره،من با یه بچه اومدم بیرون.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.