2777
2789
عنوان

انتخاب رشته انسانی

2295 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها 

من کارشناسی روانشناسی خوندم دانشگاه الزهرا 

ارشد هم مشاوره تحصیلی شهید بهشتی 

در حال حاظر هم معلمم و در حیطه کودکان استثنایی فعالیت میکنم 

تو انتخاب رشته کنکور انسانی اگه سوالی دارید در خدمتتونم خوشحال میشم که تجربه مو در حد وسع باهاتون به اشتراک بزارم 

عزیزم واقعا بازار کار داره روانشناسی؟؟؟ 

میخوام  روانشناسی انتخاب کنم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا بازار کار داره روانشناسی؟؟؟ میخوام روانشناسی انتخاب کنم

ببینید روانشناسی خیلی حیطه گسترده ای داره 

از اعتیاد و مشکلات زناشویی بگیر تا اوتیسم و مشاوره شغلی و...

هر حیطه بطبع بازار کار خودشو داره و مهارت خودشو میخواد مثلا ممکنه کسی روانشناسی بخونه و بره کلینیک ترک اعتیاد کار کنه یکی به حوزه کودک علاقه داشته و بخواد روی اختلالات یادگیری کار کنه 

تو این رشته خیلی مهمه که تو واقعا علاقمند به کارت باشی علاقمند به کمک به آدم ها از کسی که میل به خودکشی داره تا کسی که نمیدونه دنبال چه شغلی بره 

این رشته نیازمند داشتن روحیه قوی و حس همدلی و درک بالاس 

در خصوص درآمد هم خیلی بسته به تلاش و تجربه و مهارت شما داره باید خیلی کار کنید و مهارت تون رو بالا ببرید اینطور نیست که بگم مدرکشو بگیری پول پارو می‌کنی نه شما با مدرک ارشد پروانه دفتر هم که بگیری باید بتونی مراجع جذب کنی و‌بتونی مراجعینتو حفظ کنی 

سلام گلم خیلی حرفا دارم میتونم درخواست بدم

از بین رشته های روانشناسی و حقوق تقریبا میشه گفت هیچ کدوم سریع یه درآمد زایی نمی‌رسن شما تو حقوق باید آزمون وکالت بدی بعد دوره کارآموزی رو بگذرونی بعد از اون دفتر بزنی و تازه برسی به اینکه سعی کنید اعتماد کسی رو حلب کنی تا پرونده شود بده بهت که اونم باید از کارهای ساده تر شروع بشه تا به پرونده های خوب برسی 

در مورد روانشناسی هم تجربه تو کار خیلی مهمه هر چی تجربه ت می‌ره بالا توان کاریت بیشتر میشه باید بروز باشی و پر تلاش تا درآمدن افزایش پیدا کنه 

در خصوص رشته های مدیریت هم مدیریت مالی  و مدیریت بیمه خوبه برای کار تو شرکت ها و استخدام دولتی اما اون هم نیاز به هوش و توانایی و درک ریاضی و محاسباتی داره  

سلاممن تو کارنامه تربیت دبیر شهید رجایی مجاز شدم درحالیکه رشته من انسانیهبنظرتون جذب میشم؟اگه آره چه ...

تربیت دبیر مخصوص رشته های دبیریه دبیری فلسفه و منطق دبیری ادبیات و....از انسانی 

خیلی خوبه چون از ابتدا حقوق میدن و کسری که سایر داشنجو معلمان دارن ازشون کسر نمیشه و قدر یه معلم سال اول حقوق دریافت میکنن اساتید بهتری نسبت به سایر فرهنگیان ها داره 

و لولش بالاتره و امکان ادامه تحصیل تو مقطع دکتری و ارشد رو هم رجایی داره 

اگه خواستید میتونم براتون انتخاب رشته کنم 

به نظرت با ۵۳۰۰ روان دولتی میارم‌؟خودت از رشته ای که خوندی راضی هستی؟ آینده شغلی و جو درسیش چطوره؟

بستگی داره کدوم شهر باشید دانشگاه های تیپ ا رو نه نمیارید ولی دانشگاه های تیپ دو و سه ممکنه 

خیلی بستگی به تلاش و علاقمندی شما داره بازار کارش اینطوری که فک کنی بشینی کار برات پیدا شن نیست باید مهارتتو بالا ببری و پیگیر باشی 

سلاممن تو کارنامه تربیت دبیر شهید رجایی مجاز شدم درحالیکه رشته من انسانیهبنظرتون جذب میشم؟اگه آره چه ...

منم شهید رجایی زده مجاز همون فرهنگیانه؟

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤