2777
2789

عروس قبلا دوتا کتاب رمان چاپ کرده بود کسی نخرید ..

ب جای کارکنه رو اشپزیش وخونه داری !

تاهم بش حرفی میزنی  جواب میده

بعد این خانم زایمان کرده بود مادرم لطف کرده رفته کمکش .اتاقش تمیز کرده 

دفتره گم شده سهوا

حالا دراومده ب داداشم گفته چرا دفترا قدیمی تو وبچه هام دور ننداخته .عمدی بوده چون مامانت از من میپرسید دفتر مال کیه وقتی میگفتم مال پسرت نگه می داشته

مادرمم زنگ زد داداشم گف زن تو از ما خوشش نمیاد هروقت میایم هربار ب یه بهونه ای دعوا راه میندازه .دفعه قبل هم بعد چن سال دوهفته رفتیم خونشون بحث راه انداخت که شما پشت سرم گفتین دستپختم بده

مادرمم ب داداش گفت من اصلا ب دفترش دست نزدم 

اما اون میگه چون من سزارینی بودم از جام بلند نشدم 

و هرچی هم گشتن پیدا نشده .برادرم هم با خانمش دعواش شده 

فک کرده حالا اگه کتابش چاپ میکرد معروف می شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم😐😐😐ولی تورو خدا دوهفته خونه کسی نمونین😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

طلاقش بدید از این زن در نمیاد سیسی😔

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بهت بر نخوره ها 

ولی از لحن صحبت کردنت مشخصه از اونایی هستین که میشینید پشت سر هزتر جور حرف میزنید از اونایی ک میخوان بگن ما مظلومیم 

کار خیلی زشته کرده کادرت که دفتر انداخته دور 

به جای که زنگ بزنه داداشت اونو انتریک کنه به عروس زنگ میزد دخترم ببخشید من نمیدونستم تو اون دفترو لازم داری با نمیدونستم واقعا معذرت میخوام اون عروسم قطعا شعور داره  وقتی میدید عذر خواهی شده کوتا میومد الان داداشت میره خونه به زنش میگه مامانت چی گفت بدتر کینه بیشتر میشه