راستش مقداری ک باید برنج بذاری رو نمیدونم
چون نذری ندادم
ولی طبق تجربه ام برای چیزای دیگه اش کمکت میکنم شاید بدردت خورد 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
خلال بادوم برو از این خشکبار های معروف بگیر و امتحان کن تازه باشه مزه موندگی نده
خلال درشت بردار حتما
و اینکه یه مقدار هل خوب بخر پوستشو بکن مغزشو آسیاب کن در کنار گلاب خیلی خوب میشه
البته اگر هلش دیدی بوش غلیظه زیاد نرید
من اندازه شکری که دیدم بقیه خیلییی خوششون اومده طبق تجربه
شکر ۲ برابر برنج هستش
بعضیا دو و نیم و سه برابر میریزن اشتباهه خیلییی شیرین میشه باب دل خیلیاااا نیست
❌️❌️ برا اینکه اب نندازه اخر سر همش هم بزن باید سفتتتت شده باشه وقتی دیدی هم نمیزنی
و مواد شل نیست فقط با حرارت هی حباب حباب پرت میکنه شله زرد رو بالا
یه صدای پت پت خاصی داره
اونموقع بدون آب نداره و دیگ شل نمیشه
اینش خیلیییی مهمه اکثریت شله زرداشون شل میشه چون این نکته رو نمیدونن
تازززززه این تایم ک دیگ میخای زیرشو خاموش کنی
بادوم هارو کم کم بریز هم بزن
ک شللل نشه له بشه
سفت بیاد زیر دندون