2777
2789
عنوان

مامان های با حوصله لطفا کمکم کنید

110 بازدید | 14 پست

یه پسر ۳ساله دارم فوق العاده صحبت میکنه بعد با همه چی کار داره همه چی میگم یعنی از وسایل داخل بالکن بگیر تا وسایل برقی آشپزخونه روزی چند بار باید پلوپز و وسایل برقی رو بیارم بازی کنه و جمع کنم

سر گاز هم متاسفانه میره باید حتما زیر گاز روشن باشه یکباره سوخته دستش اما تجربه نشده براش 

اصلا تلویزیون و موبایل بازی نمیکنه مهدکودک نمیره چون از بچه ها میترسه😞😑

خودم شاغلم و کارم شیفتی هست و پیش مادرم بیشتر میمونه 

واقعا خسته شدم دیگه تازگی چندبار سرش داد زدم و زدم پشت باسنش 

اگه راهکاری دارید بم بدید ممنونم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

اوخییی بهت وابسته هست لطفاً تنبیهش نکن 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اون یه بچه س داره یاد میگیره همه کاراش طبیعیه ،بچه ها تجربه نمیشه براشون ، خوبه که با موبایل بازی نمیکنه 

منم بچه هام هم خیلی صحبت میکنن ،هم خیلی کنجکاون 

باز خوبه همه ساعتا پیشش نیستی وگرنه بیشتر از اینا خسته میشدی😄ولی راهی جز صبوری و بازی من دراوردی براش  درست کردن نداری

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخییی بهت وابسته هست لطفاً تنبیهش نکن

نمی‌دونم ولی میخوام برم سرکار اصلا بهونه نمیگیره و راحت خداحافظی میکنه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
اون یه بچه س داره یاد میگیره همه کاراش طبیعیه ،بچه ها تجربه نمیشه براشون ، خوبه که با موبایل بازی نم ...

اره درسته پسر بچه ها کلا کنجکاو هستن و یکم زیاد حرف میزنن 

منم گل پسرم ۶ سالشه داره می‌ره کلاس اول همه چی براش جالب همه چی رو دوست داره اطلاعات کسب کنه و من هم واقعا بهش میگم بعد یهو میبینم داره مثلاً برای پسر عمه هاش تعریف می‌کنه یا دختر عمه هاش 

و خب این خیلی خوبه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نمی‌دونم ولی میخوام برم سرکار اصلا بهونه نمیگیره و راحت خداحافظی میکنه

عزیزدلمممم

خب پیش کسی که می‌ذاری اوکی هست وگرنه اون الان بجز تو کسیو ندارع وقتی مهد می‌ذاری نمی‌مونه ... پس وابستگی داره دیگه 

اون یه بچه س داره یاد میگیره همه کاراش طبیعیه ،بچه ها تجربه نمیشه براشون ، خوبه که با موبایل بازی نم ...

شما چه بازی هایی با بچه تون انجام میدید؟ به کارهای خونه چجوری میترسید؟

براش کارتن های انگلیسی بذار ببینه 

سرش گرم میشه و دوزبانه هم میشه 

من از خوش شانسیم ،بچه م همبازی داره ،مثلا لباساش رو در آر بفرست حمام با رنگ انگشتی ،یا نخود لوبیا بده بهش بگو از هم جدا کن ،یا ظرفای کوچیک که آشپزی کنه با قطعات کوچیک اسبابازی ،کلا هر چی اسباب بازی ریزتر و تعداد بیشتر ،بچه بیشتر جذبش میشه .

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
من از خوش شانسیم ،بچه م همبازی داره ،مثلا لباساش رو در آر بفرست حمام با رنگ انگشتی ،یا نخود لوبیا بد ...

مرسی عزیزم

اصلا این راهکار و به هیچ کس ندین لطفا... باعث مشکلات گفتاری و اضطراب میشه

وااا 

کی گفته عزیزم 

من پسرم الان ۶ سالشه ماشاالله ۴ سال در معرض کارتن ها هست هیچ مشکلی هم ندارع روزی دو سه ساعت 

دوزبانه هم هست گلم پسرم 

وای دلم براش رفت 😍ماشاالله فسقلی 😁هی بچلونش از طرف من لطفا یه بوس محکم از لپش😃

ممنونم عزیزم 

ولی واقعا خسته شدم😞