تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
منم سیکلام داغونه ،کیت خریدم تو کمده نمیدونم کی باید اقدام کنم .
همش هم هر ماه ناموفق.
دمای پایه بدنت رو بگیر زودتر جواب میگیری
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم سیکلام داغونه ،کیت خریدم تو کمده نمیدونم کی باید اقدام کنم .همش هم هر ماه ناموفق.دمای پایه بدنت ...
دماسنج ندارم 🥲 از روی ترشح میفهمم چون ترشح دیگه ای ندارم.چهار روز پشت سر هم ترشح تخم مرغی دارم،حالا نمیدونم بعدش اتفاق میوفته یا همزمان با ترشح نمیدونم🤦🏻♀️
دماسنج ندارم 🥲 از روی ترشح میفهمم چون ترشح دیگه ای ندارم.چهار روز پشت سر هم ترشح تخم مرغی دارم،حالا ...
از چند روز قبل و چند روز بعدش برای اطمینان شروع کن.
حتما یک روز در میون باشه.
منم سیکلم سی و چند روزه است. از ۱۷به بعد فولی هام بزرگ میشن.
شما از ۱۷_۱۹_۲۱_۲۳و حتی ۱۵سیکلت غافل نشو.
الهی دامنت سبززززز