2789

سر بعضی چیزا نمیتونم بهش بقبولونم که کارت اشتباهه اینجور مواقعم پسرم سر در گم میشه اعصابم خیای خورد میشه شما چیکار میکنین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه من میخوام دعواش کنم و منعش کنم اغا اجازه نمیده میگه گناه داره    

آره دقیقا نمونش همین الان بود آب رو ریخت رو فرش ازش گرفتم اومد جیغ کشید که بدم بهش منم گفتم چون جیغ زدی نمیدم رفت پیشه باباش راضیش کرد دادبهش میگم نکن بابا واسه رسیدن به خواستش همیشه اینکارو میکنه میگه نه چرا میزاری بچه عصبی بشه 

خوب از کجا معلوم شما داری راه درست و میگی؟ یه کتاب درست حسابی بخرید با اون پیش برید

من خیلی مطالعه میکنم واسه تربیت بچه ولی متاسفانه شوهرم اصلا تنبیه و قبول نداره موندم بخدا بعضیا وقتا واقعا کم‌میارم

من خیلی مطالعه میکنم واسه تربیت بچه ولی متاسفانه شوهرم اصلا تنبیه و قبول نداره موندم بخدا بعضیا وقتا ...

خوب کتابو بده اونم بخونه...

باباها چون بچه ارو کمتر میبینن مخالف تنبیهن😁😁😁

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
آره دقیقا نمونش همین الان بود آب رو ریخت رو فرش ازش گرفتم اومد جیغ کشید که بدم بهش منم گفتم چون جیغ ...

به خدا دیونه شدم میگه منو دعوا کن به بچه چیزی نگو خب بچه از کجا یاد بگیره چی خوبه چی بد  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خوب کتابو بده اونم بخونه... باباها چون بچه ارو کمتر میبینن مخالف تنبیهن😁😁😁

حوصله و وقتش نداره منم بیشتر تو نت میخونم و کمک میگیرم 

آره والا نمیدوننکه ما از صب تا شب چی میکشیم

یعنی حتی اگه اشتباهم باشه چیزی نگم

خوب بدون اینکه بچه متوجه شه باید اگاهش کنی 

اما اگه ناغافل چیزی گف یا حرکتی انجام داد نباید مقابله کنی واقعا دوگانگی بچه هارو کلافه میکنه