2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه 🫠

77 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

امروز جلسه دفاع کد 19 دارم 

دعا کنید همه چی خوب پیش بره و کدم رفع بشه 

خیلی زحمت کشیدم تا قبول شدم 

دعام کنید لطفا 

برام انرژی خوب بفرستید 🌱🤍

اگه دوست داشتید برام یه صلوات بفرستید 

انشاالله حل بشه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

منکه از این کد سر درنمیارم ولی انشاالله بترکونین

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی دبیری یا اموزگاری؟

دبیری 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببخشید شما قبول شدین ؟!

بله عزیزم