2777
2789
عنوان

کنکور

203 بازدید | 11 پست

کنکورو چه کردین؟

من خودم خیلیی زیاد عذاب وجدان دارم بابت کنکور از فکر اینکه کاش یکم بیشتر میخونم کاش یکم بیشتر تلاش میکرد خوابم نمیبره.مامان بابام هیچی نگفتن ولی خودم خیلی احساس شرمندگی دارم نسبت بهشون نمیدونم چیکار کنم ولی از اونورم نمیخوام که یکسال دیگم این استرسو تحمل کنم 😭🥲🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه ات چند شد ؟ ان شالله که میاری ولی موقع انتخاب رشته بیشتر تحقیق کن

اره همه میگن انتخاب رشته خیلی مهمه اما اصلا نمیدونم کجا خیلی خوبه برای انتخاب رشته🫠

نمیدونم بعضیا میگن اونقدرا بد نیست بعضیا میگن خوبع خودمم موندم ولی فک کنم برای قبولی یه دانشگاه خوب ...

عزیزم تو تلاشت رو کردی چ کم چ زیاد این نتیجه توعه

و دیگ الان دور ومدار اینکه بتونی تغییرش بدی خارجی

لطفا خودت رو سرزنش نکن

اگر قصد پشت کنکور موندن داری 

اشتباهاتت رو اصلاح کن

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
عزیزم تو تلاشت رو کردی چ کم چ زیاد این نتیجه توعهو دیگ الان دور ومدار اینکه بتونی تغییرش بدی خارجیلط ...

اره میدونم که الان دیگه فایده ای نداره سرزنش کردن خودم اما واقعا نمیتونم😭

نه اصلا قصد پشت کنکور موندنو ندارم چون واقعا یک سال دیگم نمیتونم با این استرس کنار بیام🥲

اره میدونم که الان دیگه فایده ای نداره سرزنش کردن خودم اما واقعا نمیتونم😭نه اصلا قصد پشت کنکور موند ...

پذیرش کن، بعد کنکور دنیای جدیدتری پیش روته

من خودم چندساله پشت کنکورم

مگ چندسال قراره زندگی کنیم ک حروم کنکور بشیم

ویتی میدونیم نمیتونیم دیگ فایده ای نداره ادامه دادن وپشت کنکور موندن

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱