خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی ...۲۳سالمه نه تا حالا پسری بهم پیشنهاد داده که قبول کنم نه با کسی بودم واقعا اعتماد به نفسی برام نمونده از لحاظ چهره هم کتوسطم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین کاری که بهت کمکت میکنه اینکه تمام انرژیت رو روی خودت بزاری. وقتی برای خودت وقت بزاری و خودت خودتو با ارزش بدونی و تو جامعه هم حضور پیدا کنی مطمئنا آدم های درست هم ملاقات میکنی. یه هنری یا یه حرفه ای رو دنبال کن و به درآمد برس حتی اگر خیلی هم زیاد نباشه مهم اینکه بیکار نباشی. باشگاه برو به بدنت برس، به موهات و پوستت برس مجبور نیستی لباسای حتما گرون بپوشی ولی سعی کن قشنگ و ساده و شیک باشی و خودتو یه خانم محترم بدونی تا آدم های خوبی جذب زندگیت بشن. از لحاظ ذهنی هم خودتو هر روز بروز کن و ارتقا بده پادکست گوش کن و...
خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین خیلی احساس میکنم یه عیب و ایرادب دارم ...آخه خیلی غیرطبیعیه
عزیزم اصلااااااا اوبحدری فکر نکن هیچم غیر طبیعی نیست تو هیچی از بقیه کم نداری فقط نیاز داری رو خودت کار کنی و اعتماد به نفستو بیشتر کنی تا بدرخشی. اگر حوصله کتاب خوندن نداری پادکست های مربوط به اعتماد به نفس رو گوش بده یا توی یوتوب ویدیو های مربوط به اعتماد به نفس رو ببین و رو خودت کار کن. تنها عیب تو نداشتن اعتماد به نفسه که میتونی بدستش بیاری
آخه دخترای داغون تر از خودمو میبینم که با خیلیا بودن ولی من حتی به پیشنهادی هم نداشتم خیلی غیر طبیغی ...
پسرای جدید مثل قبلا نیستن پیله بشن و ب همه پیشنهاد بدن تا یکی قبولشون کنه الان نگاه میکنن ببینن به سلیقشون میخوره یا نه تازه نمیرن جلو منتظر میمونن ببینن شرایطش پیش میاد یا نه ک تازه ب طرف پیشنهاد بدن