2777
2789
عنوان

وکیل حُقه بازِ شوهرم

164 بازدید | 3 پست

نمی‌دونم تاپیک های قبلیم رو خوندین یا نه .. ولی اونایی که منو میشناسن جریان زندگی منو یادشون هست.

۲۶ سالمه.. چهار سال هست که ازدواج کردم . پارسال با همسرم و خانواده اش به یه سری اختلاف ها خوردیم و متاسفانه با بدرفتاری و سو اخلاق منو از خونه ی خودم بیرون کردن..یک سال هست خونه پدرم زندگی میکنم و شاغل هستم..بچه هم ندارم..توی این یک سال همش درگیر دادگاه و شکایت و گرفتاری بودیم..واقعا دیگه تمام روحم خسته شده از این همه شکایت و درگیری..شوهرم راضی به طلاق توافقی نیست ..توی این یه سال هیچ تلاشی واسه ادامه زندگیمون نکرد 😢

ادامه پست بعد

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

ب وکیل ربطش چیه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

از اونجایی که موقع عقد توی شرایط ضمن عقد .. حق مسکن و شغل و تحصیل رو ثبت کرده بودیم همسرم توی این مدت نتونست عدم تمکین من رو بگیره..چون حق انتخاب محل سکونت با من بود..و تو این مدت دادگاه براش نفقه تعیین کرده بود که پرداخت کنه..

حدود یک ماهی هست که رفته یه وکیل خانم گرفته.. و این خانم وکیل افتاده دنبال اینکه هر طوری شده منو ناشزه کنه تا نفقه بهم تعلق نگیره و طلاق رو بندازه گردن من.. چون همسرم تو این مدت منو ترک کرده بود و برام خونه ای تهیه نکرده بود واسش دادخواست الزام به مسکن دادم..خانم وکیل هم رفته یه خونه تو پایین شهر و دهات پیدا کرده و یه اجاره نامه قلابی نوشته که بگه من نیومدم زندگی کنم و جلوی قاضی اثبات کنه.. 

مگه نباید خونه در شأن زن باشه ؟ من خونه ی پدرم منطقه یک هست 

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.