2777
2789
عنوان

رفتار غیر حرفه ای و زننده فرشته حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 48 پست
گلم یجور میگی حالا یه سیگاره دیگه انگار کم چیزیه! اینا الگو میشن برا طرفداراشون که اکثرا جوونا

خوب نباید الگو باشن وظیفه پدر و مادر چیه ،  چرا فکر میکنیم همه ی آدم باید تو ی چهرچوب از پیش تعیین شده باشن تا فرزند ما دست از پا خطا نکنه ، پس نقش خانواده چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دغدغه ام اینه که جوونا مون سیگاری و معتاد نشن دغدغه شما چیه دوست عزیز؟

دغدغه ی من‌ اینه خودم تلاش کنم زحمت بکشم بچه ی خودمو درست تربیت کنم چون نه میتونم کل دنیا رو عوض کنم نه چشمای بچه مو ببندم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چه چیزایی دغدغه تونه والارها کن خواهرم😅

گلم خیلی بر می خوره بهم که اینطور سطحی نگر صحبت می کنید 

من خواهر شما نیستم اون چیزی که جلو چشم همه انجام بشه زشتی و از بین میبره و جامعه و مردمم برام مهمن 

اون عکسش که تو جشنواره با نوید دارن ل ب میگیرن خدایی ضایع بود اونو دیدم واقعا خجالت کشیدم ابهت ایران ...

می خوان مثلا خودشون و بروز نشون بدن ولی فقط یه عقده ای نازه به دوران رسیده آن اگه تو خونه زندگی خودشون ازین گاقا میدلدن می گفتم به من چه خلایق هر چه لایق ..

ولی وقتی با عنوان یه نماین

من اصلا ازین خوشم نمیاد . خدایی کسی هس ک ازین دختره خوشش بیاد؟ چرا یه افغانی باید نماینده ایران بشه

منم دقیقا همین و میگم کنش و رفتار ناشایسته این خانم داره به عنوان یه بازیگر و ستاره ایرانی برداشت میشه حالا بعضیا هی میگن به تو چه ... 

خوب نباید الگو باشن وظیفه پدر و مادر چیه ، چرا فکر میکنیم همه ی آدم باید تو ی چهرچوب از پیش تعیین ش ...

نقش خانواده خیلی مهمه ولی مگه میشه یه جوون و کاملا کنترل کرد تو فضایی که همه در ربع ثانیه از حال هم با خبر میشن نمیشه محدودیت قائل شداما تو جامعه همه قشرا یسری تعهدات اجتماعی دارن که ما بتونیم کنار هم بهتر زندگی کنیم سلبریتیام ازین قاعده مستثنی نیستن !

نقش خانواده خیلی مهمه ولی مگه میشه یه جوون و کاملا کنترل کرد تو فضایی که همه در ربع ثانیه از حال هم ...

شما تو جامعه نیستی ، سیگار دست هر کس عست ، توی فیلم ها سیگار میکشن ، تو نمیتونی همه ی آدم هارو کنترل کنی ، من که از این اصلا خوشم نمیاد ولی رفتاراش کاملا شخصیه نه به ایران توهین مرده نه آبرو ریزی کرده ، شوهرشو بوسیده که خیلی شخصیه و به خودش مربوطه سیگارم میکشه که اونم به خودش مربوطه ، اینا توهین به ایران نیست